Crime Time: “Ταραγμένα νερά” από τη Χρύσα Σπυροπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είχε ανάγκη να γίνει κάθαρση, αλλιώτικα το κακό θα ήταν πάντα εκεί. Τίποτα δεν έγινε όπως έπρεπε να γίνει, όπως το είχε προγραμματίσει. Η ζωή δεν είναι μια εξίσωση μαθηματικών εντέλει, δεν είναι σταθερά και αμετάκλητα προγραμματισμένη. Σε πάει αυτή όπου θέλει.

Η Σάρα Ανδρέου, συγγραφέας και σεναριογράφος, κάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της στο ξενοδοχείο “Το Μαργαριτάρι της Λίμνης”, στην όχθη της λίμνης Δοϊράνης. Σε μια από τις εξορμήσεις τους στη λίμνη, η νεαρή γυναίκα χάνεται ενώ κολυμπά. Μοναδικός μάρτυρας της εξαφάνισης της είναι ο σύντροφός της, Γιάννης Ιωάννου. Το αιφνίδιο αυτό συμβάν θα ταράξει τη μικρή κοινότητα της περιοχής και τον ευρύ κοινωνικό κύκλο του θύματος.

Ο αστυνόμος Ηλιού και η βοηθός του, η υπαστυνόμος Γεωργίου, καταφθάνουν στην περιοχή προκειμένου ν’ αναλάβουν την υπόθεση. Η έρευνά τους, αποδεικνύει ότι η Σάρα ήταν ένας ιδιαίτερος άνθρωπος όπου κατά καιρούς έχανε τον έλεγχο και έφτανε στα άκρα για να αποκτήσει αυτό που ήθελε, καθώς και ότι οι σχέσεις με το οικογενειακό και φιλικό της περίγυρο ήταν αρκετά τεταμένες. Στην ανακριτική διαδικασία που διενεργούν αρχικός ύποπτος είναι ο Ιωάννου, ενώ θα ακολουθήσουν περαιτέρω έρευνες γύρω από το περιβάλλον του ίδιου αλλά και των ανθρώπων που είχαν επαφή τόσο με την Σάρα και εκείνον. 

Βρισκόταν με το ένα πόδι στο κενό, το άγνωστο τον τρόμαζε και η αγωνία για το πως θα σωθεί από την πτώση και τον αφανισμό τον ξυπνούσε ιδρωμένο. Άραγε θα τα κατάφερνε να βγει από το αδιέξοδο την τελευταία στιγμή ή αυτή τη φορά όλα είναι τελειωμένα οριστικά και αμετάκλητα; 

Η συγγραφέας έχει δημιουργήσει μια άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση με αρκετές εναλλαγές και άρτια δομημένους χαρακτήρες. Μέσα στις σελίδες του συγκεκριμένου μυθιστορήματος, ταξιδεύουμε στη μαγευτική περιοχή της λίμνης Δοϊράνης αλλά και στις γραφικές Σέρρες και στη πανέμορφη Θεσσαλονίκη. Η γραφή της Χρύσας Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα καθηλωτική ενώ η ροή της ιστορία είναι γρήγορη, αγωνιώδης και καταιγιστική. Τα “Ταραγμένα νερά” είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα όπου έρχεται να σας υποσχεθεί ότι θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι και την τελευταία σελίδα.

Το μυθιστόρημα της Χρύσας Σπυροπούλου “Ταραγμένα νερά” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο