Μίκης Θεοδωράκης: Έφτασε και αποθεώθηκε – Ρίγη συγκίνησης στο Καλλιμάρμαρο

Ο Μίκης Θεοδωράκης, παρά τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν, δίνει το παρών στη συναυλία προς τιμήν του, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, δεν θα μπορούσε να λείψει… Έφτασε στο Καλλιμάρμαρο στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας, 24.06.2019, όπου γίνεται προς τιμήν του η συναυλία με τίτλο «Είσαι Έλληνας! Αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», από το ομώνυμο τραγούδι του.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι του πνεύματος, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, στελέχη του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα και σήκωσαν τη γαλανόλευκη ψηλά βρίσκονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να τιμήσουν τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Η πρωτεύουσα, αλλά και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, έδωσαν απόψε ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο. Από νωρίς χιλιάδες κόσμου άρχισαν να προσέρχονται στο Στάδιο για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα που έχει την υπογραφή ενός ονόματος… μιας ιστορίας: Μίκης Θεοδωράκης.

Τη συναυλία παρακολουθούν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η πρέσβειρα Kαλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης, και ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Μίκης Θεοδωράκης συγκινημένος στο Καλλιμάρμαρο

Μίκης Θεοδωράκης


Μίκης Θεοδωράκης

Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και σημαντικοί τραγουδιστές μεταξύ των οποίων ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Καλλιόπη Βέττα, η Ελένη Βιτάλη, ο Δώρος Δημοσθένους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Αντώνης Καλογιάννης, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Βασίλης Λέκκας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Μπέζος, Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος, η Ηρώ Σαΐα, ο Πασχάλης Τόνιος, ο Λάκης Χαλκιάς ο Ζουλφί Λιβανελί η Άρια Σαϊγιόνμαα .Συμμετέχει επίσης η χορωδία Δήμου Αθηναίων, η παιδική χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου και η παιδική χορωδία Στέφανου Καρδιόλακα.. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.Μίκης Θεοδωράκης

Μίκης Θεοδωράκης

Μίκης Θεοδωράκης

Φωτογραφίες: Intime

newsit.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο