Παρουσίαση Βιβλίου: Η Φιλομήλα Λαπατά σε Πάτρα και Πύργο

Η γνωστή συγγραφέας των Εκδόσεων Ψυχογιός, Φιλομήλα Λαπατά, ταξιδεύει στη Πελοπόννησο για να μας "συστήσει" τις Κόρες της Ελλάδας.

Αναλυτικότερα 

Τη Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 19:30, οι Εκδόσεις Ψυχογίος και το Βιβλιοπωλείο Γωνία του Βιβλίου σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη Φιλομήλα Λαπατά. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Αναγνωστήριο Bright Side στη Πάτρα. Μετά το πέρας της παρουσίασης, η γνωστή συγγραφέας θα συνομιλήσει με το αναγνωστικό κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.


Τη Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 20:00, οι Εκδόσεις Ψυχογίος και το Βιβλιοπωλείο Κορκολής, σας προσκαλούν να παρεθείτε στη παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Φιλομήλας Λαπατά με τίτλο "Οι Κόρες της Ελλάδας: Ο Διχασμός". Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον χώρο του Βιβλιοπωλείου Κορκολής ενώ μετά το τέλος της παρουσίασης η συγγραφέας θα συνιμιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Ποια είναι η Φιλομήλα Λαπατά

Η Φιλομήλα Λαπατά γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο καρπός μιας Μακεδόνισσας κι ενός πολίτη του κόσμου. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα. Παραμένει, όμως, μόνιμη μαθήτρια της ζωής. Η πολυπλοκότητα των διαπροσωπικών σχέσεων την απασχολεί από πολύ παλιά, και αυτός ο προβληματισμός της αποτυπώνεται στα βιβλία της. Ο Διχασμός είναι το όγδοο μυθιστόρημά της. Καθώς αγαπά την ποικιλία, ζει μεταξύ δύο κόσμων: της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Σχετικά άρθρα

Διαβάσαμε: "Οι κόρες της Ελλάδας: Ο Διχασμός" από τη Φιλομήλα Λαπατά

Διαβάσαμε: "Η επιστροφή" της Φιλομήλα Λαπατά

Φ. Λαπατά: "Εκείνο που θέλω να πω στους αναγνώστες είναι να μην παραιτούνται ποτέ από τα όνειρά τους"

Φ. Λαπατά: "Όλες οι ηρωίδες μου έχουν κάποια «κομμάτια» δικά μου"

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 23:23

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia