Μουσική παράσταση ετοιμάζει ο Βασίλης Γεωργακόπουλος από την Τρίπολη (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος από την Τρίπολη έκανε κλασσικό πιάνο και απέκτησε πτυχίο στο ειδικό αρμονίας και φοίτησε στο Lab Music Education jazz piano, θεωρία και αρμονία της jazz. Ακολούθησε τον δρόμο της ψυχής του, τη μουσική και δεν αμφέβαλλε ποτέ γι΄ αυτό.

Πρώτη του επαφή με το Αθηναϊκό κοινό ήταν στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών για την υποψηφιότητα της Τρίπολης ως πολιτιστική πρωτεύουσα 2021.

Το ταξίδι του ξεκινά, αφού ανοίγει τις συναυλίες με καταξιωμένους τραγουδιστές: Γιάννης Μηλιώκας, Γιώτα Νέγκα και Βασίλης Παπακωνσταντίνου κλπ.

Η μουσική του παιδεία καλύπτει ένα ευρύτατο πεδίο ειδικοτήτων, όπως ενορχήστρωση, διεύθυνση ορχήστρας, σύνθεση μουσικής κινηματογράφου, με τη δεξιότητά του στο πιάνο να κυριαρχεί σε όλες τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες.

Το 2018 αποφασίζει να πάρει μέρος στο « Ελλάδα έχεις ταλέντο» που κατάφερε μέχρι και σήμερα να καταπλήξει για άλλη μια φορά τους κριτές αλλά και το κοινό στον ημιτελικό του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και να προκριθεί με την ψήφο του κοινού στον τελικό.

Ο Τριπολιτσιώτης συνθέτης παρουσίασε άλλη μία δική του σύνθεση, με θέμα αυτή τη φορά τη χαρά και τη λύπη παίζοντας ταυτόχρονα σε ένα άσπρο πιάνο και σε ένα μαύρο πιάνο.

Ο Βασίλης εντάσσεται στην Μουσική οικογένεια της Celestial keys Records και επιστρέφει με τον πιο αυθόρμητο και ευχάριστο τρόπο για να μοιραστεί με τους «φίλους» του ένα γνώριμο αγαπημένο τραγούδι με τίτλο  «Ανάμνησις», σε Μουσική Βασίλη Πιτσιλαδή και στίχο Γιώργου Παπαστεφάνου!

Ο Βασίλης μαζί με τους συνεργάτες του βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας της μουσικής παράστασής του με τον τίτλο  «Ανάμνησις». 

Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και σε γεγονότα που έχουν στιγματίσει την ανθρωπότητα, μέσα από δικές του συνθέσεις – όπως αυτές που παρουσίασε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»  αλλά και διασκευές κλασσικών τραγουδιών ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που έχει αγαπήσει, σαν να είναι δικά του!

Ο Βασίλης Γεωργακόπουλος μας ταξιδεύει όπως αυτός ξέρει στον μαγικό κόσμο των Αισθήσεων!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο