Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σπανού στο Θέατρο Αλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη

Η μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σπανού με τίτλο “Άσπρα καράβια τα όνειρά μας” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου (9:30 μ.μ.) στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/L8SYLAuHs-s” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Ο Γιάννης Σπανός, ο συνθέτης που χάρισε στην ελληνική μουσική τις τρεις Ανθολογίες του, ανθολογεί τα τραγούδια-σταθμούς της διαδρομής του και τα παρουσίασε για πρώτη φορά στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου. Από τις μουσικές σκηνές πλάι στον Σηκουάνα, όπου για δεκαπέντε χρόνια μάγευε το γαλλικό κοινό, και τις ιστορικές  μπουάτ της Πλάκας και του Νέου κύματος, ο συνθέτης μας συντροφεύει έως σήμερα με πυξίδα την ποιότητα και εντιμότητα των συναισθημάτων και των μελωδιών του.
 
Ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, μαζί με τον μαέστρο Δημήτρη Πάντο, μας ταξιδέψαν με τα πλήκτρα των πιάνων τους μέσα από τις αξέχαστες επιτυχίες του συνθέτη. Ασπρόμαυρα τα πλήκτρα, ολόλευκα τα καράβια των ονείρων μας, σε μια βραδιά γεμάτη μαγεία! 
 
Ερμηνεύουν:  Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ασπασία Θεοφίλου, Πάνος Λιβανός, Γιώτα Αποστολάκου, Βασίλης Μηνακάκης, Νίκος Βολάκος
 
Συμμετέχει η χορωδία του Καλλιτεχνικού Ομίλου Σπαρτιατών  «Ορφέας» 
 
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Πάντος
 
Διοργάνωση: Καλλιτεχνικός Όμιλος Σπαρτιατών «Ορφέας» 
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο