Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο η 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χθες Κυριακή 24 Μαΐου ολοκληρώθηκε η 4η Ανθοκομική έκθεση του Δήμου Καλαμάτας με εντυπωσιακή βραδιά παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Συμμετείχαν: το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή», ο Χορευτικός Σύλλογος «Λεύκιππος» με χορούς της Ηπείρου, ο Σύλλογος Αθλητικού Χορού «Ξενία» με χορούς της Θράκης, το Κέντρο Λαογραφικών Μελετών Καλαμάτας με χορούς από τα νησιά και την Κύπρο, ο Σύλλογος Κρητών Μεσσηνίας «Ο Ψηλορείτης» με χορούς της Κρήτης και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας με χορούς της Μεσσηνίας.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της Έκθεσης, τους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι την στήριξαν με την παρουσία τους, τους Συλλόγους για τη συμμετοχή τους και τους επαγγελματίες. Τόνισε ότι η Καλαμάτα είναι μια πόλη στην οποία πάνω από 50 χρόνια διοργανώνονται εκδηλώσεις σχετικά με το λουλούδι και ότι οι Καλαματιανοί στηρίζουν τον κλάδο της Ανθοκομίας. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την επόμενη μεγάλη Έκθεση Τοπικών και Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου «Άρτος-Οίνος-Έλαιον», η οποία θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Αυγούστου.

kalanth008

Με τις πετυχημένες αυτές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκε η Έκθεση που συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών. Κατά την διάρκειά της διεξήχθησαν πολλά εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα για μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με αξιοσημείωτη την επίδειξη συστήματος υδροπονίας από μαθητές του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο