Διαβάσαμε: «Kid Youtuber: Τρελές συμβουλές για να γίνεις διάσημος» από τον Marcus Emerson

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Kid(1)

Ο Ντέιβι Σπένσερ και η οικογένεια του μετακομίζουν σε μια νέα πόλη λόγω της καινούργιας δουλειάς που βρήκε ο πατέρας του στις αρχές του καλοκαιριού. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει και έτσι η οικογένεια μένει σε ξενοδοχείο μέχρι να βρουν κανονικό σπίτι. Η συμβίωση στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς του και τη μικρή του αδερφή δεν είναι εύκολη, γιατί δεν έχει ούτε τα αγαπημένα του παιχνίδια για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του ούτε έχει δικό του κινητό για να βλέπει στο Youtube άλλους να παίζουν βιντεοπαιχνίδια. Στο ξενοδοχείο που μένει θα κάνει δυο νέους φίλους, τον Τσακ Μετρόπολις που ονειρεύεται να γίνει μεγάλος Νίντζα και την Άννι Γιουν που λατρεύει τη ζωγραφική. Οι τρεις φίλοι ανυπομονούν να ξεκινήσει το σχολείο για να μπουν σε νέες περιπέτειες!

Μια μέρα, ο πατέρας του Ντέιβ επιστρέφει από τη δουλειά με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Ο Ντέιβ είναι δυσαρεστημένος, δεν του αρέσει η φωτογραφία, πόσο μάλλον να είναι το παιδί πίσω από τον φακό! Αντιθέτως, θέλει να είναι ο τύπος μπροστά από τον φακό! Ώσπου, παρατηρεί πιο προσεκτικά τη μηχανή και ανακαλύπτει το κουμπί που θα μπορούσε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα! Το κουμπί που τραβάει βίντεο! Εκείνη τη στιγμή αποφασίζει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει. Να γίνει διάσημος Youtuber!

Ο Ντέιβ βάζει αμέσως το σχέδιο του σε εφαρμογή, με τους δύο φίλους του να είναι στο πλευρό του.  Τα πρώτα βίντεο ανεβαίνουν στο κανάλι του αλλά δεν έχουν ακόμα την αναμενόμενη απήχηση, παρόλα αυτά δεν πτοείται και έτσι τη πρώτη μέρα του σχολείου μοιράζει με τη βοήθεια του Τσακ στους νέους του συμμαθητές τα αυτόγραφά του. Μόνο που οι συμμαθητές του δεν καταλαβαίνουν ποιος είναι και τον μπερδεύουν με τον διάσημο Youtuber Φέργκους Βίντερσιμ. Ο Ντέιβ καταλαβαίνει το να γίνεις Σταρ στο Youtube δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν έχεις ανταγωνισμό! Όμως, δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα, ακόμα κι αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου.

Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Marcus Emerson, μας συστήνει τον Ντέιβι Σπένσερ, μαθητή της έκτης δημοτικού που επιθυμεί να γίνει διάσημος δημιουργώντας το δικό του κανάλι στο Youtube. Το κανάλι του έχει τα πάντα! Πλάκες για τρελά γέλια, κριτικές φαγητών, τιμωρίες στο σχολείο και … ένα τρελό κυνήγι Γέτι! Το κάθε βίντεο που δημιουργεί ο Ντέιβ, οδηγείται σε καταστροφικά αποτελέσματα που είναι όμως άκρως ξεκαρδιστικά! Το βιβλίο πλαισιώνεται από ασπρόμαυρες εικόνες που ενισχύουν τη χιουμοριστική διάθεση της ιστορίας και λειτουργούν θετικά στη πλοκή της διασκεδάζοντας ευχάριστα τον νεαρό αναγνώστη.  Επιπλέον, μέσα από αυτή την ιστορία ο συγγραφέας περνάει όμορφα μηνύματα για την αξία της φιλίας και την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού, μηνύματα που είναι σημαντικά στις μέρες μας! Αναμφίβολα, το παιδικό βιβλίο «Kid Youtuber: Τρελές συμβουλές να γίνεις διάσημος» είναι μια εξαιρετική επιλογή που πρόκειται να προσφέρει άφθονο γέλιο τόσο στους μικρούς όσο και στους ενήλικες αναγνώστες που κρύβουν το μικρό παιδί μέσα τους!

Το πρώτο βιβλίο της παιδικής σειράς «Kid Youtuber: Τρελές συμβουλές για να γίνεις διάσημος» του Marcus Emerson κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάκτος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο