Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου Τρίπολης!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης, στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος ευλόγησε την πίτα της ενορίας πλαισιωμένος από τους Αρκάδες αρχιερείς και από τα πνευματικά του παιδιά, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο και Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο.

Παρόντες, ήταν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής, ο αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Τότσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χριστίνα Ζαμπαθά, Νίκος Τσιαμούλος και πλήθος κόσμου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο