Έκθεση φωτογραφίας «H2O νερό / ὕδωρ / water / aqua» στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

 Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2019/Corinth Exposed Photography Festival 2019, τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, διοργανώνουν, από την Πέμπτη 2 Μαΐου, έκθεση των φωτογραφιών που διακρίθηκαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με τίτλο «H2O» νερό / ὕδωρ/ water / aqua, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας 2019/Corinth Exposed Photography Festival 2019, τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου και το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, διοργανώνουν, από την Πέμπτη 2 Μαΐου, έκθεση των φωτογραφιών που διακρίθηκαν στο Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με τίτλο «H2O» νερό / ὕδωρ/ water / aqua, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από 18 διαφορετικούς φωτογράφους από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Φινλανδία, την Τουρκία, την Ινδία, το Μπανγκλαντές και το Μεξικό. Οι 20 συνολικά φωτογραφίες που θα εκτεθούν επιλέχθηκαν από ειδική κριτική επιτροπή μεταξύ 900 φωτογραφιών και 220 φωτογράφων, από 40 συνολικά χώρες.

Την Κυριακή 12 Μαΐου (ώρα 12:00), θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας ειδική βράβευση των φωτογράφων σε εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό. Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν είναι οι: Θεόδωρος Δρεμέτσικας, Στέφανος Χρόνης, Φανή Καρανικόλα, Νίκος Παπαγγελής, Παύλος Λάζος, Ίρια Σπηλιοπούλου, Amdad Tanim, David Mihalka, Dimpal Pancholi, Ikramuzzaman Ikram, Mohammed Shajahan, Ramzan Cirakoglu, Fatma Demir, Rajesh Dhar, Sergi Escribano, Stefano Stranges, Ville Andersson, Maria Bea.

Διάρκεια έκθεσης: 2 Μαΐου-16 Ιουνίου 2019
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00- 18:00

Για περισσότερες πληροφορίες:
Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας: 27410 73509, globals@otenet.gr , υπεύθυνος Σωκράτης Λαμπρόπουλος.
Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: 27470 22279 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου