Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Η εκκλησία και το θαύμα του 1821» στην Τρίπολη (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το Λύκειον Ελληνίδων Τριπόλεως πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου του 1821, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/4YyWKFZaC6A” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Ομιλητής της εκδήλωσής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος που ανέπτυξε το θέμα : « Η εκκλησία και το θαύμα του 1821»

Την εκδήλωση πλαισιώσαν με χορούς και τραγούδια οι χορευτικές ομάδες του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών και του Λυκείου Ελληνίδων Τρίπολης.

{gallery}ekdilosi likio 21{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο