Ώρα για απόδραση από το Υδραγωγείο του Λονδίνου!

Ιουνίου 01, 2022
Λονδίνο, Οδός Μπέϊκερ 221Β

Ο Σέρλοκ Χολμς παραλαμβάνει ένα ανώνυμο σημείωμα από ένα άγνωστο ζευγάρι. Ο διάσημος ντεντέκτιβ είναι πεπεισμένος ότι το σημείωμα προέρχεται από τον Βασιλιά του Εγκλήματος, τον Καθηγητή Μοριάρτι. Σε αυτό το γράμμα πληροφορείται ότι ο αιώνιος του εχθρός έχει σχεδιάσει την απόδραση του Σεμπάστιαν Μόραν και πως οι άνθρωποί του θα συναντηθούν στο υδραγωγείο της πόλης το ίδιο βράδυ. Ο διάσημος ντεντέκτιβ δέχεται την πρόκληση και παρέα με τον Δρ. Γουάτσον κατευθύνονται στο υδραγωγείο για να τον εμποδίσουν. Μόνο που με τον Καθηγητή Μοριάρτι τίποτα δεν είναι προφανές και ο Σέρλοκ Χολμς πέφτει στη παγίδα του. Άραγε θα καταφέρει να αποδράσει ο θρυλικός ντεντέκτιβ ή θα γνωρίσει για πρώτη φορά την αποτυχία;

Η Περιπέτεια στο Υδραγωγείο του Λονδίνου είναι ένα διαδραστικό Escape Book με τον αναγνώστη να παίρνει τον ρόλο του θρυλικού ντετέκτιβ. Σε αυτή την περιπέτεια ο αναγνώστης έχοντας ως σύντροφο τον Δρ. Γουάτσον καλείται να λύσει γρίφους και να αποκωδικοποιήσει κρυφά μηνύματα. Κάποια γρίφοι μπορεί να οδηγήσουν σε  διαφορετικά μέρη ανάλογα με τη λύση που θα δώσει ο αναγνώστης – ντετέκτιβ ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιο απαιτητικοί καθώς οδηγούν στη σελίδα που πρέπει να κατευθυνθεί. Η λύση των γρίφων μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολη και αυτό γιατί ο αναγνώστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τον τροχό της αποκρυπτογράφησης, να συμβουλευτεί τον περιοδικό πίνακα αλλά και να καταγράψει τις παρατηρήσεις του στο σημειωματάριο του Δρ. Γουάτσον. Σε αυτό το escape book υπάρχουν διάφοροι δρόμοι διαφυγής. Μερικοί χαρακτηρίζονται από επιτυχία άλλοι από αποτυχία και ντροπή. Προσοχή όμως! Μην παραπλανηθείτε  από λάθος στοιχεία. Θυμηθείτε! Είστε ο πιο θρυλικός ντετέκτιβ όλων των εποχών και η επιτυχία είναι η μόνη που ταιριάζει στον Σέρλοκ Χολμς!

Το διαδραστικό Escape Book του Ormond Sacker «Η Απόδραση του Σέρλοκ Χολμς: Περιπέτεια στο Υδραγωγείο του Λονδίνου» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Οξύ.

logofootermedia