Η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας ως απαρχή του 21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η σπίθα που άναψε τη φλόγα της ελληνικής επανάστασης! Πρώτη Πανελλήνια Τηλεοπτική Μετάδοση της επετειακής πολεμικής ταινίας-ντοκιμαντέρ του Αιγιώτη παραγωγού Βασίλη Γεωργαντά σε μουσική του Γιάννη Κριβέρη.

[iframe width=”980″ height=”552″ src=”https://www.youtube.com/embed/sRS6zxY2YJ0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ένα αφιέρωμα για τη γέννηση, την οργάνωση και την έκρηξη του ένοπλου αγώνα ως τον Μάρτιο του ‘21.

Δεκάδες συνεντεύξεις σε ένα πλούσιο οδοιπορικό στους ιστορικότερους τόπους της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, στα αχνάρια των πρωτεργατών, στους πύργους τους και στις Ιερές Μονές που βρόντηξε το καριοφίλι.

Πρωταγωνιστούν τα μέλη του Συλλόγου Ιστορικής Αναβίωσης «ΒΟΣΤΙΤΣΑ 1821», του Λαογραφικού Συλλόγου «Μωραΐτες Εν Χορώ» Πάτρας και άλλων Συλλόγων Αναβίωσης του Μωριά σε ρεαλιστικές σκηνές εποχής και μαχών.

Μια συμπαραγωγή της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, με την αιγίδα του Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου και της πατριωτικής επιτροπής τιμής στο 21, του πατριωτικού Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821 και της ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας Αιγιάλειας.

Παραγωγή ΑΙΓΙΟ 2021-200 Χρόνια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο