Εκδηλώσεις στου Πάπαρι για τη σύσταση του 1ου Στρατοπέδου των Ελλήνων το 1821

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδηλώσεις στο χωριό Πάπαρι της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης για την Επέτειο σύστασης του 1ου Επίσημου Στρατοπέδου των Ελλήνων, στις 6 Απριλίου 1821, υπό τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Ένα ακόμα ιστορικό γεγονός που έλαβε χώρα στην Αρκαδία μας και έρχεται να μας υπενθυμίσει τη συνεισφορά αυτού του τόπου αλλά και την υποχρέωση που έχουμε όλοι μας να διατηρήσουμε αλώβητη την Πατρίδα μας και να ενωθούμε για το καλό της, τώρα που οι ώρες είναι δύσκολες και οι κίνδυνοι, αν και διαφορετικοί, παραμένουν.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και στην διάρκεια της Θείας Λειτουργίας έγινε και η χειροτονία σε πρωτοσβύτερο και ηγούμενο της Ιεράς Μονής Γοργοεπηκόου Νεστάνης του ιεροδιακόνου- πατέρα Νεκτάριου (κατά κόσμον Δημητρίου Παπανικολάου)….Του ευχόμαστε να είναι πάντα “Άξιος” να υπηρετεί το λόγο του Θεού και τους πιστούς….

Στις εκδηλώσεις παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γ. Ρουμελιώτης, Γ. Κατσίρης και Γ. Μπακούρης.

Επίσης παρόντες ήταν ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης Δ. Τυροβολάς, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Δώρα Μπρακουμάτσου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης και υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Δήμου Σωτήρης Παπαδημητρίου.

{gallery}papari{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο