Το επίσημο trailer της ταινίας του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου «Άνεμος Ελευθερίας 1821»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
pna.gr

Το επίσημο promo trailer της ταινίας της ViewMaster Films και του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου «Άνεμος Ελευθερίας 1821», της μοναδικής μυθοπλαστικής ταινίας μεγάλου μήκους που γυρίστηκε με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/zqO4NvSHmMs” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Το pna.gr είχε βρεθεί στα γυρίσματα της ταινίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

anemosele2

Η Ταινία

Πρόκειται για ένα μυθοπλαστικό ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους το οποίο θα αφηγείται τα γεγονότα του 1821 σε πολυδιάστατο επίπεδο ξεκινώντας από την προεπαναστατική περίοδο και φτάνοντας στην απελευθέρωση της Καλαμάτας τον Μάρτιο του 1821.

Η ταινία θα προβληθεί σε Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, θα διανεμηθεί στις αίθουσες όλης της χώρας και θα μεταδοθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς στο πλαίσιο της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική επανάσταση.

anemosele5

Πρόκειται για τη μοναδική μεγάλη σύγχρονη παραγωγή με θεματολογία το 1821, στην οποία για πρώτη φορά θα καταγραφούν κινηματογραφικά η καθημερινότητα και οι συνήθειες των Ελλήνων κατά την προεπαναστατική και επαναστατική περίοδο του 1821.

Είναι μια ταινία η οποία θα αποτελέσει ορόσημο για την Καλαμάτα, αλλά και ολόκληρο το Νομό – ένα έργο με πολιτιστικό, ιστορικό, ερευνητικό, αλλά και εορταστικό χαρακτήρα το οποίο μεταφέρει από το χτες στο σήμερα τα ιδεώδη της αγωνιστικότητας και της ελευθερίας.

anemosele3

anemosele4

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο