«Ο Πρώτος Κυβερνήτης» (The First Governor), ένα μουσικό κομμάτι αφιερωμένο στον Ιωάννη Καποδίστρια εμπνευσμένο από την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση

Φεβρουαρίου 11, 2021
O μουσικοσυνθέτης Αποστόλης Αρμάγος  μας παρουσιάζει την τελευταία κυκλοφορία του, ένα μουσικό κομμάτι με τίτλο «Ο Πρώτος Κυβερνήτης» (The First Governor), το οποίο είναι αφιερωμένο στον Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνευσμένο από την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

O μουσικοσυνθέτης Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Πιάνο, Ανώτερα Θεωρητικά και Σύνθεση με καθηγητή τον Μάκη Πάλακα και μοντέρνα κιθάρα με τον Γιάννη Ράπτη και τον Θοδωρή Ζήρα.

Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρακολούθησε μαθήματα τζαζ πιάνου με τον Δημήτρη Καλαντζή, Γιώργο Μικρό και Σπύρο Μάνεση και κλασσικής κιθάρας με τον Δημήτρη Ζαφειρέλη. Έκανε σπουδές Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσική με τον Τάσο Φωτόπουλο.

Έχει παρουσιάσει τη μουσική του σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας, συμπράττοντας επί σκηνής με τους περισσότερους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του.

Από το 2013 εως σήμερα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δισκογραφικές δουλειές με τραγούδια:
“Το η του ήλιου” (ερμηνεία: Ξένια Ροδοθεάτου)
“Απόσχιση” (ερμηνεία: Ξένια Ροδοθεάτου)
“Άγνωστη Πορεία” (ερμηνεία: Νίκος Βενετάκης)
“Στην Άλλη Όχθη” σε ποίηση του Τάκη Μιχόπουλου (ερμηνεία: Άννα Λινάρδου)
και οργανική μουσική: “The lonely piano”.

Έχει γράψει τη μουσική για την όπερα “Η ντροπή του Κύκλωπα” σε λιμπρέτο του Γιάννη Φίλια καθώς και τη μουσική για τη θεατρική παράσταση “Ο δράκος” του Γεβγένι Σβαρτς, σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου.

Η τελευταία του κυκλοφορία είναι το μουσικό κομμάτι με τίτλο «Ο Πρώτος Κυβερνήτης» (The First Governor), το οποίο είναι αφιερωμένο στον Ιωάννη Καποδίστρια και εμπνευσμένο από την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

logofootermedia