Συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης

Δεκεμβρίου 28, 2015
Περιμένοντας την Πρωτοχρονιά και τον ερχομό του Αη Βασίλη, ο μικροί μας φίλοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο υπέροχες, μοναδικές και διασκεδαστικές παραστάσεις.

Σήμερα , Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, φιλοξενούμε το γνωστό Cirko Cachivache. Το αγαπημένο ελληνικό τσίρκο επιστρέφει!! Απίθανα ζογκλερικά, επικίνδυνα ακροβατικά, ισορροπίες που κόβουν την ανάσα, χωρατατζήδες κλόουν, καθώς και μοναδικοί μουσικοί που επιδέξια δίνουν το ρυθμό. Ένα μοναδικό θέαμα που υπόσχεται άφθονο γέλιο, άλλα και δυνατές συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Μην το χάσετε!!! Είσοδος ελεύθερη.

Αύριο, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
Κάποτε στη Μελωδιούπολη!
Μια Μουσικοθεατρική, διαδραστική παράσταση για παιδιά 4-10 ετών, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γ. Κωνσταντινίδη.
Καλώς ήρθατε στη Μελωδιούπολη! Μια πόλη τόσο ξακουστή, που έγινε τραγούδι... Και βιβλίο... Και παράσταση! Μουσικά όργανα, ντετέκτιβ, η κυρία Μουσική κι ένας ξεχωριστός Μαέστρος προσπαθούν να λύσουν τα μάγια, που έκαναν μια ολόκληρη πόλη άνω-κάτω! Θα καταφέρουν να νικήσουν το κακό; Μήπως, εκτός από εξυπνάδα και ταλέντο, χρειάζεται και ένα ακόμη μυστικό συστατικό; Σίγουρα θα το βρούμε, αν αφήσουμε τις καρδιές μας ελεύθερες, να τραγουδήσουν....
Είσοδος ελεύθερη

Και βέβαια το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Πετρινού είναι ανοιχτό και περιμένει τους μικρούς μας φίλους

Τελευταία τροποποίηση στις 28 Δεκεμβρίου 2015 %14:%Δεκ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia