Η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Μαρίας Καραγιάννη «Στη Σκιά της Σιωπής»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Μαρίας Καραγιάννη «Στη Σκιά της Σιωπής» διοργανώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 και ώρα 20:30, στον αύλειο χώρο της Οικίας Κ. Τσικλητήρα, στην Πύλο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Συγγραφέας – Διοιηκητής Αστυνομικού Τμήματος, κ. Μαρία Καραγιάννη, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης- Διευθυντής της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, κ. Ηλίας Κοντοζάμανης και ο Νομικός κ. Αντώνης Κατσάς. Συντονιστής της παρουσίασης θα είναι ο Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» κ. Διονύσης Νασόπουλος.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με χορηγό το Ωδείο Πύλου. Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Μπορούν μερικές μόλις λέξεις να ανατρέψουν την ίδια τη ροή της ζωής για πάντα; Μόναχο, Δεκέμβριος του 1997. Ο Έκτορας, απόγονος ενός πρώην Γερμανού λοχαγού κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, επισκέπτεται τους γονείς του για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Έπειτα από έναν καβγά, η μητέρα του λίγο πριν το θάνατό της, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που βαραίνει τη συνείδησή της πενήντα τρία ολόκληρα χρόνια. Από το παγωμένο Μόναχο, ο Έκτορας θα βρεθεί στο νοτιοδυτικό άκρο της Μεσσηνιακής γης, αναζητώντας την αλήθεια γύρω από τη ζωή και το παρελθόν της οικογένειάς του. Η ιστορία εκείνης της αναζήτησης εξελίσσεται σε ένα συγκλονιστικό ταξίδι στο χρόνο, αποκαλύπτοντας σε κάθε βήμα φρικτές δολοφονίες, καταραμένους έρωτες και φαντάσματα της μνήμης που σεργιανίζουν σαν σκιές στα γραφικά σοκάκια της Άνω Πόλης της Κυπαρισσίας. Ένα βιβλίο, δυο διαφορετικές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα στο παρόν και στο μακρινό παρελθόν, με τους πρωταγωνιστές της να παλεύουν μέχρι το τέλος για να κερδίσουν λίγη από τη χαμένη τους αθωότητα, για να δικαιωθούν οι ψυχές των νεκρών και να ολοκληρωθούν οι έρωτες του σήμερα.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
karagianni mariaH Μαρία Καραγιάννη γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας. Το 2003 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, και πολύ σύντομα πέρασε τις πύλες της Νομικής Σχολής Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και σε κάθε ευκαιρία στριμώχνει όνειρα και προσδοκίες σε μια μικρή βαλίτσα και ταξιδεύει στις πόλεις του κόσμου… Η αγάπη της για τη θάλασσα την έκανε να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια στη γενέτειρα της, όπου εργάζεται ως Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο