Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σπανού Θέατρο Άλσους Αγ.Γεωργίου

Ιουλίου 24, 2015
Άσπρα καράβια τα όνειρά μας - Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Σπανού Θέατρο Άλσους Αγ.Γεωργίου Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015, ώρα 21.30 Άσπρα καράβια τα όνειρά μας! Και σε πείσμα των καιρών, γεμάτα από ολάνθιστα κι ευωδιαστά τραγούδια!

 Ο Γιάννης Σπανός, ο συνθέτης που χάρισε στην ελληνική μουσική τις τρεις Ανθολογίες του, ανθολογεί τα τραγούδια-σταθμούς της διαδρομής του και τα παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Θεατρο Αλσους Αγ. Γεωργιου. Από τις μουσικές σκηνές πλάι στον Σηκουάνα, όπου για δεκαπέντε χρόνια μάγευε το γαλλικό κοινό, και τις ιστορικές μπουάτ της Πλάκας και του Νέου κύματος, ο συνθέτης μάς συντροφεύει έως σήμερα με πυξίδα την ποιότητα και εντιμότητα των συναισθημάτων και των μελωδιών του.

Ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, μαζί με τον μαέστρο Δημήτρη Πάντο, θα μας ταξιδέψουν με τα πλήκτρα των πιάνων τους μέσα από τις αξέχαστες επιτυχίες του συνθέτη. Ασπρόμαυρα τα πλήκτρα, ολόλευκα τα καράβια των ονείρων μας, σε μια βραδιά γεμάτη μαγεία! Ερμηνεύουν: Σπύρος Κουτσοβασίλης, Ασπασία Θεοφίλου, Πάνος Λιβανός, Γιώτα Αποστολάκου, Βασίλης Μηνακάκης, Νίκος Βολάκος

Συμμετέχει η χορωδία του Καλλιτεχνικου Ομιλου Σπαρτιατων «Ορφέας» Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δημήτρης Πάντος Διοργάνωση: Καλλιτεχνικός Όμιλος Σπαρτιατών «Ορφέας»

Είσοδος-Οικονομική ενίσχυση: 12 ευρώ.

PANTOS

 

logofootermedia