Σάββατο, 28 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Oδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή του Oδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Είμαι υπέρ μιας προσπάθειας να υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα των ανθρώπων, όπως υπήρξε σεβασμός στην επιλογή δύο ανθρώπων να κάνουν ένα σύμφωνο συμβίωσης. Τα υπόλοιπα που συζητάμε πρέπει πρώτα να τα δούμε. Σήμερα στη χώρα μας, που θέλουμε να φέρουμε το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, εάν θέσουμε το ερώτημα: είναι προετοιμασμένη η χώρα και οι κοινωνικές της υπηρεσίες να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια, θα σας απαντήσω ότι δεν είναι κανένας προετοιμασμένος.

Η συζήτηση για το σχέδιο νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια βοηθάει την Κυβέρνηση, γιατί ενώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη κλοπή στη χώρα από τα ζητήματα της ακρίβειας και των Τραπεζών, η Κυβέρνηση με τον τρόπο που κινείται στα Μέσα προσπαθεί και έχει αποπροσανατολίσει όλη την κοινή γνώμη.

Ο κ. Βορίδης και η Κυβέρνηση δεν ανακοινώνουν τα προϊόντα που αισχροκερδούν και κλέβουν γιατί θέλουν να καλύψουν τις εταιρείες καθώς γνωρίζουν ότι ο καταναλωτής θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μας ανέφερε επίσης ότι η Κυβέρνηση βάζει πρόστιμα. Ξέρετε τι πρόστιμο επιβλήθηκε στις Τράπεζες για τα 1,4 δισεκατομμύρια που αισχροκερδούν από τις προμήθειες; Συμβιβάστηκε η Κυβέρνηση με 41 εκατομμύρια. Επομένως, σήμερα πρέπει να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα που υπάρχουν και να σταματήσει η Κυβέρνηση να αποπροσανατολίζει τον κόσμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία η άσκηση ετοιμότητας στο λιμάνι του Ναυπλίου – Δυναμική η παρουσία της ΕΟΔ Αργολίδας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025...

Αρκαδία: Ποινή κάθειρξης 9 ετών με αναστολή στο ζευγάρι για τον θάνατο 64χρονου

Σε ποινή κάθειρξης 9 χρόνων καταδικάστηκε ο 42χρονος από...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) στη Γορτυνία για αύριο, Κυριακή 29 Ιουνίου 2025.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για αύριο Κυριακή 29 Ιουνίου στη Γορτυνία, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.Ο Δήμος Γορτυνίας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Παραμένει σε ισχύ το Σχέδιο

Νέες παραιτήσεις στελεχών στη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε δύο ακόμη παραιτήσεις «γαλάζιων» στελεχών οδηγεί το σκάνδαλο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ