ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτη Λάρισα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος - επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του τομέα υγείας...

Στη Λάρισα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος – επικεφαλής κλιμακίου στελεχών του τομέα υγείας του ΠΑΣΟΚ

Κλιμάκια στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν αύριο και μεθαύριο ( Παρασκευή 8/12/23 και Σάββατο 9/12/23 ) ) περιοδείες στη πολύπαθη Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα στη Λάρισα προκειμένου να μιλήσουν με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς και για να δουν από κοντά τη λειτουργία πολλών κρίσιμων και ευαίσθητων Περιφερειακών Υπηρεσιών που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των πολιτών.

Στόχος είναι να καταγραφούν τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους πλημμυροπαθείς κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να προωθηθούν προς επίλυση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο
Ως επικεφαλής του κλιμακίου της Υγείας ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 8/12/23 στη Λάρισα μαζί με την Αναπληρώτρια Γραμματέα του Τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ κ. Κατερίνα Σολωμού και θα επισκεφτούν Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Περιφερειακής Ενότητας της Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα το κλιμάκιο Υγείας του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί το Κ.Υ. Ελλασόνας, το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το Κ.Υ. Φαρσάλων, το Κ.Υ. Αγιάς και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας..
Μετάβαση στο περιεχόμενο