Άδωνις Γεωργιάδης: Θετικός στον κορωνοϊό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανέβασε πυρετό το βράδυ της Δευτέρας, ενώ το πρωί είχε βγει αρνητικός σε rapid test – «Ξέρω πως θα το περάσω ήπια, γιατί είμαι εμβολιασμένος».

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια μέρα το πρωί είχε υποβληθεί σε rapid test, μετά την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει πως είναι 49 ετών «και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος». Σημειώνει δε πως «αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου».

Η πλήρης ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Επίσης συμπλήρωσε:

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορονοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο