O Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου συνεδρίασε στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίασε ο Φορέας Διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/SZg9yDU2yD4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Με πρώτο θέμα τον προϋπολογισμό του έτους

Λίγο πριν από την συνεδρίαση ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Πύλου – Νέστωρος Δημήτρης Καφαντάρης παραχώρησε συνέντευξη, όπου μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και την επικείμενη συνάντηση των δημάρχων Πελοποννήσου με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη.

Ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ και Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  κ. Ανδριανόπουλος είπε ότι μετά τη σημερινή συνεδρίαση οι δήμαρχοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι με αιτήματα και θέσεις, για να μεταφέρουν στον κ. Τσιρώνη στη συνάντηση που θα λάβει χώρα την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Τι ειπώθηκε στην συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ:

Οι δήμαρχοι θέλουν να έχουν την αρμοδιότητα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Να ξεκαθαρίσει οριστικά ο αν.Υπουργός Περιβάλλοντος κ.Γιάννης Τσιρώνης τι γίνεται με την ΤΕΡΝΑ και την επαναδιαπραγμάτευση που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με την εταιρεία για την σύμβαση.

Επίσης θα ζητήσουν να τους εκχωρηθεί η αρμοδιότητα στη διαχείριση, αφού αυτό απορρέει εκ του νόμου, αλλά και να λάβουν απαντήσεις για το τι θα γίνει με το κομπόστ και την δημιουργία-χωροθέτηση ΧΥΤΥ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο