Εύη Τατούλη: Επιμορφωτική ημερίδα στην Πάτρα την περασμένη Παρασκευή 27-11-2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειπώθηκαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα πράγματα και έκανα μερικές επισημάνσεις.

 

Ο διχασμός που έσπειραν οι πολιτικοί δεν έχει θέση στο σήμερα. Πρέπει να πούμε την αλήθεια και να σταματήσουμε να λέμε ψέματα μεταξύ μας. “Τι είναι κράτος, ιδιώτης και ποια η σχέση μεταξύ τους. Χωρίς ισχυρό κράτος, επενδύσεις δεν έρχονται. Χωρίς επενδύσεις δεν υπάρχει ισχυρό κράτος”.
Άλλη επισήμανσή μου: “Γιατί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση στη χώρα δεν ευοδώθηκε; Μας έλειψαν τα ηλεκτρονικά συστήματα, μας έλειψαν τα καλοπληρωμένα, παχυλά λογισμικά; Ποιος ήταν ο λόγος που στο τελευταίο και τρέχον ΕΣΠΑ το πρόγραμμα ψηφιακής σύγκλισης ήταν ένα πρόγραμμα που απέτυχε παταγωδώς; Για την Ελλάδα έχει ειπωθεί κάτι εύστοχο. Όλοι υπόσχονται μεγάλες αλλαγές για να μην αλλάξουν τελικά τίποτα”.
“Οι πολιτικοί αδυνατούν να παρουσιάσουν το στρατηγικό τους σχεδιασμό. Η πολιτική ωστόσο σήμερα θα μπορούσε να ασκηθεί με μία διαφορετική λογική από τη βάση προς τα πάνω.(Bottom- up)”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 6 Μαΐου

Του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου και του Οσίου Σεραφείμ ασκήσαντος εν...

Καιρός: Ανοιξιάτικη η Δευτέρα του Πάσχα

Αίθριος προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, ο καιρός,...
00:40:13

Ανάσταση στον Τυρό Αρκαδίας

Η Νότια Κυνουρία προσελκύει κάθε χρόνο και περισσότερους επισκέπτες...

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (8/5/2024)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη – 1ος όροφος Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 - 600426 Τρίπολη 2 Μαΐου 2024 Αρ. Πρωτ.: 26 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας ΤρίποληςΚοινοποίηση: Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη Κωνσταντίνο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 8η Μαΐου 2024, ημέρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο