Κώστας Βλάσης: “Οφείλουμε να ζητήσουμε μία από καρδιάς «συγγνώμη» στους οπαδούς και φίλους της παράταξής μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασφαλώς η – για τεχνικούς λόγους- ματαίωση της διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πλήγμα για το κόμμα μας και δικαιολογημένη αιτία θλίψης και οργής για τους οπαδούς μας, οι οποίοι μαζικά και με το (αναμενόμενο) άνοιγμα των καλπών έσπευσαν σ’ αυτές.

 

Από αυτούς οφείλουμε να ζητήσουμε μία από καρδιάς “συγγνώμη” και να τους βεβαιώσουμε ότι αντιλαμβανόμεθα πλήρως και τη στεναχώρια τους και την εύλογη οργή τους.
Αν υπεύθυνοι για το λυπηρό αυτό γεγονός υπάρχουν και μέσα στο κόμμα μας, είναι βέβαιον ότι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα ενεργήσουν, άμεσα και αυτόβουλα, όπως η κομματική τους θέση επιτάσσει.
Σε κάθε περίπτωση οι διαδικασίες θα συνεχιστούν. Τα όργανα της Παράταξής μας, με πρώτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία. Πρώτοι οφείλουν να δώσουν το παράδειγμα ανιδιοτέλειας, ενότητας και υψηλοφροσύνης οι υποψήφιοι πρόεδροι.
Είμαστε μεγάλο κόμμα, ιστορική παράταξη, γνωρίζουμε τη θέση μας και την αναγκαιότητά μας στις σημερινές δύσκολες για τη χώρα συνθήκες, αναγνωρίζουμε τυχόν λάθη και αδυναμίες μας, διδασκόμαστε και δυναμώνουμε από αυτά και προχωρούμε.
Ψηλά το κεφάλι, φίλες και φίλοι. Δεν θα αργήσουν οι καλύτερες ημέρες – και για τη Ν.Δ και , προπαντός, για την πατρίδα μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτασμός συστάσεως της Πρώτης Πελοποννησιακής Γερουσίας στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, το Δημοτικό Συμβούλιο, η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, στις 26 Μαίου 2024 τους εορτασμούς των 203 ετών από της συστάσεως της Πρώτης Πελοποννησιακής Γερουσίας που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών την

Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τον Ήρωα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο Πρόεδρος της ΔΚ Κερασίτσας, σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τον Ήρωα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη που θα πραγματοποιηθούν στην γενέτειρα του Κερασίτσα Αρκαδίας στις 26 Μαΐου 2024.  Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Τζιούμης -------------------------- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κυριακή 26 Μαΐου 2024 Χώρος ανδριάντα Γρηγόρη Λαμπράκη Ωρα: 10.30 Επιμνημόσυνη Δέηση Ομιλία: Κωστοπούλου

Πολιτιστικός Μάϊος στο Δ.Κορινθίων με σειρά εκδηλώσεων από 24 έως 27. 05. 24

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κορινθίων με τίτλο «Πολιτιστικός Μάϊος», για το διάστημα 24/5 έως και 27/5 έχουν προγραμματιστεί οι κάτωθι εκδηλώσεις: 1. «Διεθνής Μουσική Σύμπραξη», με τη συμμετοχή της χορωδίας νέων του Σχολείου Χορωδιακής τέχνης του Μονάχου και της νεανικής ορχήστρας του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 19:00 μ.μ. στο

Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας | Δημήτρης Πτωχός: «Στεκόμαστε δίπλα με κάθε τρόπο στις άοκνες προσπάθειες των ανθρώπων της τέχνης»

«Το Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις του κόσμου ως ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα 30 χρόνια του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τετάρτης 22 Μαΐου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στην Αθήνα. Το 30ο Διεθνές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο