Τάσος Παπαζαχαρίας: Όταν ο άλλος είναι Άνθρωπος και μετά πολιτικός!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο άλλος είναι Άνθρωπος και μετά πολιτικός!

 

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πάντοτε δίδασκε με τη στάση ζωής του το ήθος στη πολιτική και απέπνεε στους γύρω του τις Ανθρώπινες αξίες και αρχές!

Έτσι και σήμερα παρ όλο που στενοχωρήθηκα αφάνταστα από τη πράξη της παραίτησής του από βουλευτής, ταυτόχρονα παρηγορήθηκα από το μήνυμα που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση και προπαντός προς τους πολιτικούς της χώρας μας!

Διαφωνώ – παραιτούμαι – παραδίδω στο κόμμα μου την έδρα που εκείνο μου χάρισε!

Γαβριήλ με τη πράξη σου σήμερα μας γέμισες με ανάμεικτα συναισθήματα!

Η χαρά μου είναι ότι παραμένεις στην ενεργό πολιτική, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα θα μας φανείς χρήσιμος!!!!

Τρίπολη 19-11-2015 Τάσος Παπαζαχαρίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο