Πέτρος Τατούλης: Η Κυβέρνηση να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων

Tην πρότασή του για να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή εγκαινίων της 48ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tην πρότασή του για να δοθούν λύσεις στο πρόβλημα των κόκκινων δανείων εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή εγκαινίων της 48ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Ας επιχειρήσει η Κυβέρνηση πολύ σύντομα να δώσει λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα των κόκκινων δανείων που μας απειλούν. Θα είναι μια μεγάλη προσφορά εάν δοθεί η δυνατότητα από την Κυβέρνηση οι δανειολήπτες να έχουν το δικαίωμα να αγοράζουν τα κόκκινα δάνειά τους στην τιμή που τα ξένα funds τα διαπραγματεύονται».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προτάσεις της ΠΔΕ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για δίκαιη και διαφανή εκμίσθωση των αποστραγγισμένων γαιών της Π.Ε. Ηλείας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσίασε στο υπουργείο προτάσεις για δίκαιη και διαφανή εκμίσθωση των εκτάσεων των πρώην λιμνών Αγουλινίτσας, Μουριάς και Κάστας, με στήριξη των πραγματικών παραγωγών.

Το Spartan Trifecta World Championship 2026 είναι γεγονός – Στη Σπάρτη από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου

Η Σπάρτη φιλοξενεί από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου το Spartan Trifecta World Championship 2026, με αγώνες για παιδιά και ενήλικες και κορύφωση το πρωτάθλημα Beast 21K.
00:00:00

ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κυνουρίας Παρασκευή 30/10/ 2026

ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ συνεδρίαση Λογοδοσίας Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κυνουρίας Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 19:00