Νικολάκου – Γιαννακούρας: Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και της Περιφερειακής αρχής σχετικά με το έργο Παραλογγοί – Τριπόταμα.

Σχολιάζοντας τη νέα ανακοίνωση του βουλευτή Αρκαδίας κ. Κωνσταντινόπουλου, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Νικολάκου και Γιαννακούρας προέβησαν στην εξής δήλωση:

“Σεβόμενοι τη “συγκίνηση” του βουλευτή Αρκαδίας, θα θέλαμε να του επισημάνουμε ότι η αρχική του ερώτηση αφορούσε το έργο Παραλογγοί – Τριπόταμα. Όταν ωστόσο έλαβε τις απαντήσεις από την Περιφερειακή αρχή, στην οποία εξαρχής θα έπρεπε να είχε απευθυνθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει, προβαίνει σε μια ανοίκεια επίθεση κατά των προσώπων που τον ενημέρωσαν, χωρίς να αναφέρεται καθόλου στο έργο.

Είναι για μια ακόμα φορά προφανές ότι δεν το ενδιαφέρει το έργο, γιατί δεν το γνωρίζει, παρά μόνο να εκφράσει την προσωπική του αγωνία για την πολιτική του επιβίωση. Αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το έργο, ή με τη θεσμική λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δεν θα το σχολιάσουμε.

Του επισημαίνουμε επίσης ότι δεν είναι δυνατόν να θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό εκφραστή του προοδευτικού χώρου, ούτε να προαναγγέλλει αποφάσεις συλλογικών οργάνων πολιτικών φορέων. Αυτό αποτελεί τεράστιο πολιτικό ατόπημα που αντιβαίνει τους κανόνες της δημοκρατίας, αλλά και επικίνδυνη πλάνη για τον ίδιο, σε μια εποχή που ο ίδιος φιλοδοξεί ξανά να ηγηθεί ενός πολιτικού φορέα.

Η Περιφερειακή αρχή είναι υπερήφανη για το μεγάλο έργο που επιτελεί στην Πελοπόννησο και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει και στο μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, να προσφέρει προοπτική και ελπίδα στους Πελοποννήσιους πολίτες”.

Υ.Γ. Το να θεωρεί ότι μπορεί να αμφισβητεί την υπογραφή μας αποτελεί ασυγχώρητο λάθος, το οποίο θα τον χαρακτηρίζει σε όλη την προσωπική και πολιτική του πορεία. Δε συνάδει άλλωστε με τις αρχές της αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας που επικαλείται και θεωρεί ότι πρεσβεύει. Οφείλει να ζητήσει συγγνώμη τόσο σε πολιτικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σχετικά άρθρα:

Απάντηση του Οδ. Κωνσταντινόπουλου στον κ. Γιαννακούρα και την κα Νικολάκου

Εξηγήσεις για το δρόμο Παραλογγοί-Τριπόταμα ζητά ο Ο.Κωνσταντινόπουλος (video)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα επόμενα πέντε χρόνια...

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για σημαντικά θέματα που αφορούν την εκπαίδευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή, καθώς και για

Ακύρωση παράστασης

Μετά την έκδοση του χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδόθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής & Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για τις 18/7/2024, η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4. Ως εκ τούτου η παιδική θεατρική παράσταση "O Kαραγκιόζης Καουμπόης" που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο