Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε και μόνο – Στηρίζουμε την κυβέρνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και να ψηφίσει τη συμφωνία, ωστόσο μόνο στα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί κατά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών έκανε λόγο μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε και μόνο – Στηρίζουμε την κυβέρνηση

«Είναι ομόφωνα αποδεχτό ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα», δήλωσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας. «Ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε να αποδεχτεί ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από το κείμενο που είχε ψηφίσει η Βουλή. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα.

Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση ανατρέποντας ακόμη και την απόφαση του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό, να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε κατηγορηματικά και συνέχισε:
«Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι οτιδήποτε άλλο επιβλήθηκε».
Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι, το οποίο θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι στο Βερολίνο, συνέχισε, ενώ σε ερώτηση για την φημολογούμενη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού, απάντησε πως είναι αυτό που επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους τι πρόκειται να ψηφίσει ο ίδιος είπε: «Για την Τετάρτη δεν υπάρχει κανένα θέμα»

 

ethnos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο