Πλήρη χρηματοδότηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, δεσμεύτηκαν για την πλήρη χρηματοδότηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στη συναντήση με μέλη της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συλλόγων του προγράμματος.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρης Στρατούλης, συναντήθηκαν, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, με μέλη της αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συλλόγων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Οι υπουργοί δεσμεύτηκαν ότι αφενός διασφαλίζουν πλήρη χρηματοδότηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και αφετέρου θα εξασφαλίσουν και θα αναβαθμίσουν τον ρόλο και την εργασία των εργαζόμενων, ώστε με εργασιακή ασφάλεια να παρέχουν επαρκείς και ποιοτικές υπηρεσίες σε ηλικιωμένους και τα ΑμεΑ. Στην τρέχουσα κοινωνική και οικονομική συγκυρία, αναφέρει στην ανακοίνωση του το Υπουργείο, είναι πολύ σημαντικό οι δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia