Συνέντευξη στην εφημερίδα “Εθνικός Κήρυξ” της Νέας Υόρκης παραχώρησε ο Κώστας Βλάσης

Ο κ. Βλάσης το μεσημέρι της Δευτέρας συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και όπως ανέφερε, είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση. Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρέστη και μίλησε στη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του ο Σύλλογος Αρκάδων Νέας Υόρκης στο Αρκαδικό Σπίτι, ενώ την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Σικάγο.

Αποτελεί χαρά και τιμή ταυτόχρονα για μένα να φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα της ελληνικής εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ”, που εκδίδεται καθημερινά στη Νέα Υόρκη από το 1915, συνέντευξη που έδωσα στα γραφεία της Νέας Υόρκης. Παραθέτω μερικά βασικά σημεία:

• «Tα μέτρα που ελήφθησαν το Σαββατοκύριακο φέρουν καθαρά τη σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και εμείς εκφράσαμε την αντίθεση και την άρνησή μας γιατί είναι μέτρα υφεσιακά τα οποία δεν βοηθούν καθόλου στην ανάπτυξη της πατρίδας».

• «Εκτιμώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι ενδεχομένως μια ψήφος ομογενών θα ήταν και μια αποδοκιμασία της πολιτικής που ακολουθεί, θεωρώ ότι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με αυτή την κυβέρνηση. Παρ’ όλα αυτά, η μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα διευθετήσει το θέμα και θα μπορούν οι ομογενείς να ψηφίσουν στο μέρος όπου κατοικούν για το μέρος από το οποίο προέρχονται».

• «Πρέπει να αλλάξουμε τη σχέση πολίτη – πολιτικών και η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από τον βουλευτή, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι αλλάζει, ότι είναι διαφορετικός από τους βουλευτές του παρελθόντος ούτως ώστε να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης. Σ’ αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι το οποίο διέρχεται η χώρα πρέπει να εισέρχονται στην πολιτική άνθρωποι αυτοδημιούργητοι, που έχουν κοπιάσει στη ζωή τους και έχουν κολλήσει ένσημα, που γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι ένας απλός πολίτης»

Όλη μου η συνέντευξη: http://bit.ly/1TcF8i5

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο