Ο Αντώνης Σαμαράς στην Καλαμάτα: «Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος»

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε στη προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγες ημέρες πριν τις εκλογές . Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «σκηνοθέτη της απάτης και ηθοποιούς τις συνιστώσες του» ενώ παράλληλα παρομοίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με «λίστα γάμου» και υποστήριξε ότι μόνο «με ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχουν μνημόνια.

«Το 2014 δεν είναι 1981, η Ελλάδα δεν τυπώνει χρήμα εκτός αν αυτό πραγματικά θέλουν, να πάμε σε δραχμή" σημείωσε και υποστήριξε ότι "πλέον μόνο με ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρχουν μνημόνια».

samaras kalamata7Τόνισε ότι «σε τρεις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως θα φορολογήσει με 60% τα εισοδήματα όλων των Ελλήνων, ότι η ΠΟΜΙΔΑ υπολογίζει το φόρο του ΣΥΡΙΖΑ στα ακίνητα της μεσαίας τάξης 20 φορές μεγαλύτερο από το σημερινό και πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβάλει φόρο σε κάθε τραπεζική συναλλαγή, από την καταβολή της σύνταξης του αγρότη μέχρι οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω ΑΤΜ.

samaras kalamata4Με την ευκολία που ανάβουν το τσιγάρο τους πετάνε το επόμενο ψέμα. Απέναντι μου έχω έναν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λέει ότι μπορεί να διαπραγματευθεί καλύτερα. Πότε διαπραγματεύθηκε, με ποιον, με τον εαυτό του ή με τις συνιστώσες του;», αναρωτήθηκε ο κ.Σαμαράς και υποστήριξε: "Άλλο καλός διαπραγματευτής και άλλο τσάμπα μάγκας".

samaras kalamata2Όσο για το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Ελπίδα δίνει ο νοικοκύρης και όχι ο επικεφαλής του σχεδίου διάλυσης της χώρας. Δίνει ελπίδα και σιγουριά για το αύριο η παράταξη μας που εγγυάται 100% ότι αύριο η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια».

samaras kalamata1Τέλος ο κ. Σαμαράς κατέληξε: «Στις 25 Ιανουαρίου δεν αναμετρώνται δύο προτάσεις για τη χώρα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση, λέει ασυναρτησίες. Το τι θα γίνει θα κριθεί από εσάς, από την κάθε ψήφο, γιατί ο πρώτος θα πάρει το μόνους που καλώς ή κακώς -εγώ λέω κακώς- προβλέπει το εκλογικό σύστημα. Αυτή τη φορά η ψήφος δεν είναι μόνο παραταξιακή. Είμαστε ο κεντρικός κορμός των ευρωπαϊκών δυνάμεων στην Ελλάδα. Εμείς θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση. Εάν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα θα έμπαινε ξανά σε περιπέτειες και ακυβερνησία. Για αυτό μπροστά στην κάλπη καθένας να θυμάται, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις ιδεολογικές πεποιθήσεις και τι ψήφιζε σε παρελθόν, ότι αυτή η ψήφος είναι ένα μεγάλο άλμα στο αύριο. Κανένας να μη μείνει μακριά από την κάλπη».

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2443 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr