Γ. Βαρουφάκης: Επιλέγετε την τρομοκρατία των ευάλωτων ως αντιπερισπασμό στο πλιάτσικο της περιουσίας Δημοσίου και μικρομεσαίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Βαρουφάκης: Η Κυβέρνηση προτείνει οι αξιολογούμενοι να επιλέγουν και να πληρώνουν τον μισθό των αξιολογητών τους, δημιουργώντας μια σχέση εξάρτησης μεταξύ τους, ακόμα και η κ. Κεραμέως θα έβαζε τα γέλια αν εφαρμοζόταν κάτι τέτοιο στους εκπαιδευτικούς.

Την ίδια στιγμή μια άλλη συντεχνία ζητά την πλήρη ασυλία της και ακόμα και το ακαταδίωκτο της, ώστε να μην επιτρέπεται καμία καν πράξη έρευνας σε βάρος τους.
Και ταυτόχρονα οι συνέταιροι της Κυβέρνησης απαιτούν κρατικό δανεισμό όπως και να έχουν εγγυημένα κέρδη από πράξεις που δεν προσφέρουν ούτε 1 ευρώ στον τόπο και τα εξάγουν κιόλας στο εξωτερικό αφού τα βγάλουν.
Χτίζετε ΚΡΑΤΟΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ
Μεγάλο πλιάτσικο
Το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τις δημόσιες συμβάσεις είναι μία ακόμα ψηφίδα, ένα ακόμα πετραδάκι, ένα ακόμα κομμάτι του παζλ του μεγάλου πλιάτσικου που ξεκίνησε το 2010, αλλά σήμερα με τον κ. Μητσοτάκη σπάει όλα τα ρεκόρ. Δεν είναι βέβαια καινούργια όλα αυτά και το 2008 οι αξιολογητές αξιολογούσαν τις εταιρείες φούσκες θετικά.
ΣΔΙΤ – Συμμορίες Διαπλοκής Ιδ. Τομέα
Με το σημερινό νομοσχέδιο είναι σαν να έχεις γονείς να επιλέγουν τους βαθμολογητές των παιδιών. Όταν θα αξιολογήσετε τα κολέγια, θα προτείνετε στους κολεγιάρχες να πληρώνουν αξιολογητές να τους αξιολογούν; Οι ΣΔΙΤ κάπως έτσι θα αξιολογούνται φαντάζομαι, τις συμμορίες δηλαδή διαπλοκής του ιδιωτικού τομέα.
Έτσι εννοεί η Κυβέρνηση την αξιολόγηση, σαν ένα προπέτασμα καπνού πίσω από το οποίο θα κρύβεται η διαφθορά. Είστε η προσωποποίηση του ορισμού των κυνικών, χρησιμοποιείτε την αριστεία για να ασελγήσετε πάνω της.
ΤΧΣ
Ένα ταμείο που χτίστηκε για να χάσει και να ζημιώσει το δημόσιο και τους φορολογούμενος. Οπότε όταν είναι στόχος τους να ζημιωθεί το δημόσιο είναι λογικό να έχουν τα στελέχη του ασυλία. Τώρα πλέον θα έχουν και ακαταδίωκτο, καθώς πρόσφατα η Κυβέρνηση έκανε και το έγκλημα με την Πειραιώς, ώστε ο Εισαγγελέας να μην έχει τη δυνατότητα ούτε να ερευνήσει αυτό το νέο σκάνδαλο.
Δεν είστε καν νεοφιλελεύθεροι. Είστε ΕΚΠ: Εκπρόσωποι Κρατικοδίαιτων Πλιατσικολόγων
Νεοφιλελεύθεροι
Μακάρι να ήταν η Κυβέρνηση πραγματικά νεοφιλελεύθερη, όμως είναι τόσο φιλελεύθερη όσο σοσιαλιστικό είναι το ΠΑΣΟΚ και όσο ριζοσπαστική αριστερά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένας νεοφιλελεύθερος δεν θέλει το κράτος και οι φορολογούμενοι να φορτώνονται τις ζημιές των ιδιωτών. Είστε όμως απλώς ΕΚΠ, δηλαδή Εκπρόσωποι Κρατικοδίαιτων Πλιατσικολόγων, αυτό είστε, όχι νεοφιλελεύθεροι.
 
Επιλέγετε την Διασυρμό και την Τρομοκρατία των Ευάλωτων ως Αντιπερισπασμό στο Πλιάτσικο της περιουσίας Δημόσιου και Μικρομεσαίων
Αντιπερισπασμός και διχόνοια
Η μόνη σας αγωνία είναι να μην μάθουν εκεί έξω τι κάνετε εδώ μέσα. Στόχος σας ο αντιπερισπασμός και εργαλείο σας η διχόνοια. Ο λαός μας όμως έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε πολύ δύσκολους καιρούς, όσο κι αν επιλέγετε τα ΜΑΤ και τα χημικά για τη νεολαία, μέσα από τον δήθεν νόμο και τάξη, τη στιγμή που για την ολιγαρχία επιφυλάσσει ασυλία και ακαταδίωκτο.
Εργαλειοποιείτε ακόμα και τον Κουφοντίνα, εξαπολύοντας επίθεση στη βασική αρχή του φιλελευθερισμού, ότι το κράτος δεν έχει βεντέτες, δεν σκοτώνει και δεν εκδικείται. Θέλετε νεκρό απεργό πείνας.
Η βία μας αηδιάζει αλλά ξέρουμε από που προέρχεται. Από εσάς. Από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Μόνη σας αγωνία! Να μην μάθουν οι συντηρητικοί πολίτες εκεί έξω την εκτροπή από την νομιμότητα που νομοθετείτε εδώ μέσα.
Το κάνετε για να μην μιλάμε για το πλιάτσικο και το άσυλο που δίνετε στα πολιτικά σας αφεντικά. Σε αυτούς που συνεχίζουν το φαγοπότι πάνω στα κουφάρια της κοινωνίας. Τυλίγεστε με την ελληνική σημαία την ώρα που δεν σας καίγεται καρφάκι για την πατρίδα την οποία εν μέσω μιας δύσκολης κατάστασης στην Ανατολική Μεσόγειο, διχάζετε.
Την ώρα που απαιτείται εθνική ομοψυχία εσείς διχάζετε βιαιοπραγόντας επί ειρηνικών πολιτών για να υπερκαλύψετε το έγκλημα που κάνετε εδώ μέσα. Εμείς στο ΜέΡΑ25 επιλέγουμε την ρομαντική πίστη και την ήρεμη αντίσταση στην προσπάθειά σας να διχάσετε την κοινωνία.
Πασχίζετε να διαιρέσετε τον λαό μεταξύ εχθρών και υποστηρικτών του Κουφοντίνα.
Ονειρεύεστε σύρραξη κοινωνική και αβάστακτες κοκορομαχίες στα κανάλια 
Εμείς προτάσσουμε  την κοινωνική λογοδοσία, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας επί εργαλείων του κράτους που έχετε εκχωρήσει στην τρόικα, τον κοινωνικό και επιστημονικό διάλογο και την κοινωνικά υπεύθυνη ανυπακοή. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον βούρκο που μας σέρνετε.
Mall
Ούτε 1 ευρώ πρόστιμο για τον κ. Λάτση, μην πληρώσει τη στιγμή που καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών θα βρεθούν πάλι στο δρόμο. Αυτοί είστε!
Απάντηση στον κ. Γεωργιάδη
Αγαπητέ κ. Γεωργιάδη, όταν απαντάτε εσείς στο εάν η ΝΔ είναι νεοφιλελεύθερη πρέπει να σκύψω το κεφάλι. Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης σας έχει στην Κυβέρνησή του είναι η προσωπική του τραγωδία.
Τον Γενάρη και τον Φλεβάρη του 2015 βγαίνατε και παρακαλούσατε τους Έλληνες πολίτες να βγάλουν τα χρήματά τους από τις ελληνικές τράπεζες θυμάστε ότι πριν ήσασταν κομμάτι μιας κυβέρνησης που είχε δώσει 41 δις στις τράπεζες;
Ήδη παραδεκτήκατε ότι είχατε 41 δις και πέσατε στα 35, αλλά δεν είχατε πέσει στα 3, στο μηδέν είχατε πέσει. Γιατί αυτά τα 35 δις δεν υπήρχαν. Πήρατε τα 41 δις του ελληνικού λαού και αυτό γιατί ξεχάσατε να κλείσετε τις τρύπες που από κάτω ήταν τα κόκκινα δάνεια και μετά θέλετε να το ρίξετε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που ήμουν υπουργός. Αυτή είναι η τακτική της ακροδεξιάς, της δεξιάς σίγουρα δεν είναι των νεοφιλελεύθερων.
Τον Δεκέμβριο ζήτησα να γίνει Εξεταστική να κοιτάξουμε όλα τα μνημόνια. Μετά την Μικρασιατική καταστροφή τον Εμφύλιο και το Κυπριακό η χρεοκοπία των τελευταίων 10 ετών είναι κάτι για το οποίο πρέπει να συμφωνήσουμε τουλάχιστον στα νούμερα.
Από το 2015 εσείς και ο πρωθυπουργός σας με απειλείτε με Εξεταστική επιτροπή και σας είχα πει ότι δεν θα το κάνετε γιατί ξέρετε ποιοι είναι οι ένοχοι, είσαστε έχει που ξεπουλήσατε τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, τις τράπεζες, την Ελλάδα στους ξένους δανειστές υπέρ μιας ντόπιας ολιγαρχίας που κινεί τα βήματά σας.
Όμως τον ακροδεξιό όσο κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο