Γιαννακούρας: Είμαι ανεξάρτητος,”άστεγος” κεντροαριστερός, εμπνεόμενος από το όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε δηλώσεις μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την παρουσία μου στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, το βράδυ του Σαββάτου, στην Τρίπολη ανέφερα πως:

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yYA2x7VfIqk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

“όπως ανταποκρινόμουν σε οποιοδήποτε κόμμα του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου, έτσι και σήμερα ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του κ. Παπαζαχαρία για την κοπή πίτας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας”.

Σημείωσα πως “νιώθω τυχερός που είμαι της γενιάς του Ανδρέα Παπανδρέου που έδωσε όραμα και έχει προσφέρει τόσα πολλά στη χώρα και 25 χρόνια μετά το θάνατό του είναι ακόμα επίκαιρος”

ενώ εξήγησα πως “είμαι θιασώτης της Κεντροαριστεράς και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα στην Κυβέρνηση για να επουλώσει τις πληγές των μνημονίων, γιατί μόνο αυτή μπορεί να το κάνει”.

Και επειδή από τις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου του 2019 έχει ανασταλεί η κομματική μου ταυτότητα από το ΚΙΝΑΛ δήλωσα “ανεξάρτητος” και “άστεγος κεντροαριστερός”, διευκρινίζοντας παράλληλα πως “δεν έχω καμία πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή σε κάποιο ψηφοδέλτιό του”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο