Γιάννης Ζαφειρόπουλος για μίζες: Ο καταγγέλλων εκτελεί άλλα πράγματα…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος κατηγορείται πως είχε ζητήσει μίζα από επιχειρηματία – αγρότη από τη Θήβα.

Πρόκειται για υποψήφιο βουλευτή στην Αρκαδία και υποδιευθυντή της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, ο οποίος πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/m0QIFCsGWSI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επίσης ένας σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών, ο προϊστάμενος Οικονομικός Επιθεωρητής τμήματος του ίδιου υπουργείου, ένας υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, ένας ακόμη υπάλληλος και δύο στελέχη του ΣΔΟΕ για το αδίκημα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και μια φοροτεχνικός, για άμεση συνέργεια σε δωροληψία υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση. Ανάμεσα στους κατηγορούμενος και ένας σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για πρόσωπο που ήταν ανώτερος υπάλληλος του υπουργείου, είχε συνταξιοδοτηθεί και είχε επανέλθει ως σύμβουλος.
Τα παραπάνω άτομα δεν συνελήφθησαν λόγω μη ύπαρξης αυτοφώρου, ενώ επιπλέον εξετάζεται η εμπλοκή ενός ακόμα ατόμου, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Αμέσως μετά την απολογία του, ο κ. Ζαφειρόπουλος δήλωσε: “Νομίζω ότι ήδη έχει αρχίσει και αποδεικνύεται η αθωότητά μου. Όλοι έχουμε καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Θα δώσουμε τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Θα έχουμε όλα τα στοιχεία και θα τα αναλύσουμε όλα. Όλοι έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί. Ο καταγγέλλων είναι προφανές ότι εκτελεί άλλα πραγματα…”.

 

 

 

σχετικά άρθρα

Συνελήφθη για δωροδοκία τραπεζικός της Εθνικής και υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας στις τελευταίες εκλογές

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο