Ο Υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρ. Δήμας στην ετήσια συνάντηση των startup εταιρειών του «egg»

.
Στην ετήσια συνάντηση των startup εταιρειών του προγράμματος Egg – enter•grow•go βρέθηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας.

Ο κ. Δήμας ξεναγήθηκε στους χώρους που φιλοξενούνται καινοτόμες επιχειρήσεις και συνομίλησε με αρκετούς από τους δημιουργούς τους, που του παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Με αφορμή την επίσκεψη, σημείωσε χαρακτηριστικά:

Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το egg – enter grow go ως νέος βουλευτής το 2013 και είχα τη χαρά σήμερα -έξι χρόνια μετά- ως Υφυπουργός, να βρεθώ στην Ετήσια Συνάντηση Εταιρειών που συμμετέχουν στον 7ο Κύκλο του. Είναι πολύ ενθαρρυντικό, να βλέπει κανείς μια τέτοια προσπάθεια να συνεχίζεται και ταυτόχρονα πολύ ελπιδοφόρο να συναντά τόσους δημιουργικούς ανθρώπους να παλεύουν να εξελίξουν τις ιδέες τους σε καινοτομία.

«Οι ιδέες πρέπει να μεγαλώνουν εκεί που μεγάλωσαν αυτοί που τις έχουν. Στην Ελλάδα», διάβασα σε κάποιο σημείο του κτιρίου και μου άρεσε. Γι’ αυτό ακριβώς δουλεύουμε στο Υπουργείο. Όχι για να μπλεχτούμε στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν, αλλά για να κάνουμε τη χώρα μας περισσότερο φιλική στην καινοτομία και την τεχνολογική εξέλιξη.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και εν γένει για την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στη χώρα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο