Νικόλαος Γιαννακόπουλος: Ήρθε η Ώρα της Νέας Γενιάς, σας καλώ όλες και όλους μαζί να γυρίσουμε σελίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ήρθε η Ώρα της Νέας Γενιάς, σας καλώ όλες και όλους μαζί να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε την εικόνα.

Φίλες και Φίλοι μου Αρκάδες,

Ήρθε η Ώρα της Νέας Γενιάς, σας καλώ όλες και όλους μαζί να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξουμε την εικόνα.
Ο τόπος μας πρέπει να γίνει ξανά ελκυστικός. Η πατρίδα μας η Αρκαδία μας , παραμένει ένας ευλογημένος τόπος από το Θεό, ένας Τόπος με μεγάλη ιστορία, ένας Τόπος γόνιμος που οφείλουμε όλοι μας να υπηρετήσουμε με αγάπη και τόλμη.

Νιώθω έτοιμος
Είμαι έτοιμος
Γνωρίζω τον τόπο μας
Γνωρίζω όλους εσάς
Γιατί εμείς γνωριζόμαστε καλά αναμεταξύ μας.

Επέλεξα να ζήσω και να υπηρετήσω τον τόπο που με γέννησε.
Είμαι δίπλα σας καθημερινά τα τελευταία 15 χρόνια ασκώντας το επάγγελμά μου εδώ στην μόνιμη κατοικία μου.
Με στηρίξατε σε όλα τα μέχρι σήμερα βήματα μου στην Αυτοδιοίκηση, σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη σας.

Αναγνωρίσατε το έργο και τις ιδέες μου εκτιμήσατε κατά χιλιάδες έναν νέο άνθρωπο που έβαλε στην άκρη την κανονικότητα της καθημερινότητας του και αποφάσισα να γνωρίσω καλά όλους εσάς και την Αρκαδία μας, με τα καλά της και τα κακά της, με τα προβλήματα της αλλά και τα πλεονεκτήματα της.
Εμείς πάντα μιλούσαμε και μιλούμε την γλώσσα της Αλήθειας, την γλώσσα που εμείς οι Αρκάδες γνωρίζουμε καλά. Δεν έλειψα από δίπλα σας ούτε μια μέρα παρά τα σχέδια ορισμένων … ήμουν και είμαι πάντα δίπλα σας, Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Σας καλώ όλες και όλους, να στηρίξετε, να ψηφίσετε και να εκλέξετε την υποψηφιότητα μου για Βουλευτής Αρκαδίας στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Γιατί πιστεύω ότι οι καθαρές κουβέντες και η Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ελληνικό Λαό θα αλλάξει την πορεία μας στην Ευρώπη και τον Κόσμο.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας να φτιάξουμε ξανά μια ισχυρή Ελλάδα, μια Ελλάδα για Όλους τους Έλληνες μακριά από μπλε κόκκινα και πράσινα καφενεία, μακριά από κομματικά στεγανά. Μια Ελλάδα της Συναίνεσης και της Συνεργασίας, μια Ελλάδα που θα νοιαστεί ξανά για τους Έλληνες και όχι μόνο για τους οικονομικούς δείκτες. Μια Ελλάδα που θα αναβιώσει δίνοντας ξανά στην λεγόμενη «μεσαία τάξη» και τους επαγγελματίες τον ρόλο που τους ανήκει στην κοινωνία.
Μια Κοινωνία Προόδου και Ανάπτυξης.

Για όλα αυτά Δεσμεύομαι απέναντι σας, ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνουν Πράξη. Γιατί πολύ απλά Διεκδικώ την Ελλάδα που μας Αξίζει.
Ζητώ την ψήφο σας και οι Δεσμεύσεις μου αποτελούν την εγγύηση απέναντι σας

Με εκτίμηση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΙΟΒΑΣ)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο