Τασος Πετρόπουλος από Τρίπολη: Η αντιπολίτευση δεν θέλει να περάσουν μέτρα "ανακούφισης" του ελληνικού λαού (video)

Την Τετάρτη 8 Μαΐου επισκέφτηκε την Τρίπολη ο υφυπουργός εργασίας κ. Τάσος Πετρόπουλος προκειμένου να παρευρεθεί στην προβολή της ταινίας "τα δάκρυα του βουνού" του Αρκά κ. Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.

Ο κύριος Πετρόπουλος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μέτρα που έφερε για ψηφίσει κυβέρνηση αλλά και για την πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τασος Πετρόπουλος:

"Σήμερα διαπίστωσα ότι ενωμένοι η αντιπολίτευση δείχνει έναν τρόπο αντίληψης για αυτά τα μέτρα που ανακουφίζουν τον ελληνικό λαό, ξένο ως προς τις πολιτικές παράδοσης που η δημοκρατία έχει.

Μέτρα τα οποία περιμένει ο ελληνικός λαός με ανυπομονησία, να έρθουν στο προσκήνιο μετά από τόσα χρόνια σκληρών μέτρων σκληρές καταστάσεις. Η αντιπολίτευση τα θεωρεί λαϊκίστικα και βάζει τρικλοποδιές όπως είπα και σήμερα στη Βουλή προκειμένου να καθυστερήσει την διαδικασία.

Ξεκίνησε η συζήτηση της πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση, μπορώ να υποθέσω πως η Νέα Δημοκρατία και οι σύμμαχοι της θα εύχονταν να πέσει αυτή η κυβέρνηση δηλαδή να μην προχωρήσουν αυτά τα μέτρα τα οποία άλλωστε δεν τα έχει υιοθετήσει ποτέ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμα και αυτά που ειπώθηκαν σχετικά με την 13η σύνταξη αν κάνεις παρακολουθείς προσεκτικά την δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι ότι θα κάνει μία πρόταση τροπολογίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε μετά από τη δική του στήριξη στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές την νομοθετήσει αυτό το μετρό.

Δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι εμείς δεν ζητάμε την έγκριση των δανειστών έχουμε τελειώσει με αυτήν την περίοδο όπου καθετί θα έπρεπε να έχει συμφωνηθεί μαζί τους. Εκείνο που πράγματι τηρούμε είναι να ενημερώνουμε και να αποδεικνύουμε ότι τα μέτρα που παίρνουμε είναι στα πλαίσια των δημοσιονομικών περιθωρίων που έχει η χώρα και αυτό είναι μετρημένο μέχρι τελευταίο ευρώ ότι αυτά τα μέτρα που παίρνουμε είναι μέτρα τα οποία πράγματι ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητες της χώρας χωρίς να αναλώνουμε όλα όσα πετύχαμε.

Διαπιστώσαμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τη δική της αντίληψη σε σχέση με την πορεία της χώρας. Εχει μια αντίληψη όπου κυριαρχούσε και στα προηγούμενα χρόνια όπου ασυζητητί δέχονταν ότι τους υποδείκνυαν και τα συμπεριέλαβαν στα μνημόνια.

Εμείς είπαμε ότι θα σπάσουμε αυτή την συνέχεια θα αλλάξουμε τα πράγματα σε ένα πρόγραμμα αντίστοιχο και παράλληλο με τις δικές μας στόχευσης και αυτό αποδεικνύουμε."

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr