Μαΐου 06, 2019

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη παρουσία Παπαδημούλη και υποψήφιων Ευρωβουλευτών (video - pics)

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, Δευτέρα 6 Μαΐου 2019.

Τέσσερις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με προεξάρχοντα ανάμεσά τους τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, βρέθηκαν στην Τρίπολη το απόγευμα της Δευτέρας, 6ης Μαΐου 2019, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εκδήλωση σχετική με τις Ευρωεκλογές.

Η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:15 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο παρουσία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Υποψήφιων Ευρωβουλευτών αλλά και Υποψηφίων Δημάρχων της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου. Αναλυτικότερα παρουσία έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και Αρκάς κ. Χρήστος Στάικος, ο Δήμαρχος Τρίπολης και εκ νέου υποψήφιος κ. Δημήτρης Παυλής. Επίσης παρουσία έδωσαν οι υποψήφιοι με τον Περιφερειακό συνδυασμό του Γιώργου Δέδε, κα Μαρία Κόντου, κ. Διονύσης Παπαδόπουλος και νυν Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Δημήτρης Γιαννόπουλος, κα Μαρία Παπάλου, κα Τζένη Δημητρακοπούλου, κα Μαρία Μητροπούλου, κα Γιώτα Δουρίδα-Μπουρνά, κος Παναγιώτης Γκανάς και τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο.

Οι τρεις άλλοι υποψήφιοι, σε σύντομη τοποθέτησή τους, τόνισαν πως η συμμετοχή τους στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει, κυρίως, την έννοια της "συστράτευσης" σ' έναν εκλογικό αγώνα με υψηλό διακύβευμα για το μέλλον της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr