Χρήστος Στάικος: Έχουμε βγει σε ξέφωτο και αποκαθιστούμε αδικίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-Η κουβέντα για ελαφρύνσεις γίνεται γιατί καταφέραμε σαν κυβέρνηση να ανατάξουμε την οικονομία, να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, να ρυθμίσουμε το ελληνικό χρέος και σταδιακά να αποκαθιστούμε τις αδικίες. Εντάσσονται στο στρατηγικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

-Διαμορφώνουμε τους όρους για μια δίκαιη, βιώσιμη και στέρεη ανάπτυξη με νέο παραγωγικό μοντέλο, πιο εξωστρεφές. Είχαμε ιστορικό ρεκόρ εξαγωγών το 2018, καλύτερη επίδοση δωδεκαετίας στις Ξένες Άμεσες Επενδύσεις, 2% ρυθμό ανάπτυξης, μείωση ανεργίας δείχνοντας ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας και ότι έχουμε βγει πραγματικικά σε ξέφωτο.

-Αποκαθιστούμε αδικίες από το περίσσευμα και όχι από δανεικά.
-Η μείωση των φόρων από μόνη της δεν οδηγεί σε βιώσιμη ανάπτυξη, όπως έδειξε το πρόσφατο παρελθόν πριν από την κρίση.Θέλουμε και κοινωνικό κράτος και ελάφρυνση των φόρων σε ένα μίγμα που να επιτρέπει βιώσιμη ανάπτυξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο