Έθεσε το δίλημμα της ευρω-κάλπης από την Τρίπολη ο Ευάγγελος Μειμαράκης (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε δηλώσεις του, πριν την ομιλία του, στην συνεστίαση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, ο κ. Μειμαράκης, έθεσε το δίλημμα της ευρω-κάλπης απαντώντας και σε αρκετές ερωτήσεις που του τέθηκαν:

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/S62ffeOFOYk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ευάγγελος Μειμαράκης: Θα αναμετρηθούν οι ευρωπαϊστές με τους αντιευρωπαϊστές που θα έχουν την πλειοψηφία. Εμείς, οι Ευρωπαιστές, θα πρέπει να παλέψουμε μαζί, ανεξάρτητα της πολιτικής και κομματικής μας υπόστασης, για τα ιδανικά της Ευρώπης, γιατί είμαστε Έλληνες. Διλήμματα του τύπου, δεξιός-αριστερός είναι πλέον παρωχημένα».

Σε ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές απάντησε;

 Ξέρετε ότι το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., όπως πάντα, αποτελεί προνόμιο του Προέδρου του κόμματος. Η κατάρτιση του είναι αρμοδιότητα του Προέδρου του κόμματος. Κανείς δεν μπορεί να παρέμβει σ’ αυτό, ούτε να προσθέσει πρόσωπα, ούτε πολύ περισσότερο να κόψει πρόσωπα. Δέχθηκα την πρόταση του Προέδρου, όπως ρωτήσατε, ακριβώς γιατί πιστεύω ότι η υποψηφιότητά μου δημιουργεί και βοηθάει τη συσπείρωση της Ν.Δ. Θα είμαι ένας απλός υποψήφιος, όπως όλοι, με σταυρό, για να δώσουμε τη μάχη και να είναι η Ν.Δ. πρώτη.

Σε ερώτηση για τις διαγραφές αυτοδιοικητικών στελεχών και για το θέμα της Εύης Τατούλη, ο κ. Μειμαράκης, απέφυγε να τοποθετηθεί επί της ουσίας:

«Είμαι εδώ για τις ευρω-εκλογές. Πέρα από πικρίες, όλοι μας πρέπει στις εθνικές εκλογές να δουλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα της Ν.Δ.».

Eρωτηθείς για το πότε θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και το αν θα υπάρχουν προσωπικότητες εκτός πολιτικής δήλωσε: «Όπως γνωρίζετε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών ήταν πάντα αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου και ουδείς παρενέβαινε ούτε να προσθέσει πρόσωπα και πολύ περισσότερο για να κόψει».

.Πως θα κινηθεί το κόμμα μέχρι τις εκλογές;

Υπάρχει ήδη η εκλογική Επιτροπή, την οποία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, και αυτή είναι το όργανο των τομεαρχών της Ν.Δ. Αυτή είναι η αρμόδια, αυτή θα μας δώσει τις οδηγίες και βάσει των οδηγιών αυτών θα κινηθούμε όλοι οι υποψήφιοι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο