Ενημέρωση για το έκτακτο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ το Μαρτίο

Το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά. Οι υποψήφιοι σύνεδροι εκλέγονται με μονοσταυρία και με ενιαίο μέτρο.

Ο αριθμός τους καθορίζεται από την συμμετοχή. Ο μέγιστος αριθμός των εκλεγμένων συνέδρων ορίζεται στους τρεισήμισι χιλιάδες (3.500) και κατανέμεται αναλογικά ανά Τ.Ο. Εξασφαλίζεται επίσης το ποσοστό της ελάχιστης εκπροσώπησης για τις γυναίκες, τους άνδρες και για τους νέους, όπως ορίζεται στο καταστατικό Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αναγράφονται στο μητρώο μελών του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν ηλεκτρονικά μέχρι την 15/2/2019 και ώρα 20.00.

Μέχρι την ίδια ημερομηνία τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής μπορούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην «ιστοσελίδα» του Κινήματος Αλλαγής (kinimaallagis.gr), να διορθώσουν – επικαιροποιήσουν συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο μητρώο μελών.

Οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής μπορεί να είναι υποψήφιος Σύνεδρος. 
Η υποβολή υποψηφιότητας από τα μέλη κατατίθεται είτε μέσα από την Ιστοσελίδα του Κινήματος Αλλαγής (kinimaallagis.gr) ή στην Νομαρχιακή Επιτροπή.

(Πληροφορίες- Νομός Αρκαδίας-στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στην σελίδα μας στο fb: Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας) .

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Φεβρουαρίου 2019. Η προθεσμία απόσυρσης ή παραίτησης από υποβληθείσα υποψηφιότητα λήγει την δωδεκάτη (12η) μεσημβρινή της 22 Φεβρουαρίου 2019. Οι εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Γραφείο Επικοινωνίας

Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr