Έντονη φραστική επίθεση στον Πρόεδρο του Δ.Σ Τρίπολης Τ.Κακλαμάνο από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (vid,ph)

Μπήκε στη μέση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης για να μην έρθουν στα χέρια- Διεκόπη για 10 λεπτά η εκδήλωση

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/mWCJk9WXDIo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Φραστική επίθεση του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Τάσου Κακλαμάνου είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου στη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Τρίπολη.
Η εκδήλωση πραγματοποιείτο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης και παρών ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δ.Αναγνωστάκης.
Ξαφνικά και ενώ έκανε τοποθέτηση ο Αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος εκφράζοντας κάποιες αντιρρήσεις για το προτεινόμενο σχέδιο, ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, όπως θα δείτε και στο βίντεο που διαθέτει η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, σηκώθηκε και απευθυνόμενος στον κ.Κακλαμάνο που καθόταν κάποιες θέσεις πιο δίπλα, τον κάλεσε να μην του απευθύνει το λόγο.
Μάλιστα του έλεγε διαρκώς «σας παρακαλώ πολύ δεν θα μου επιβάλλετε εμένα να μην μιλάω» και κάποια στιγμή κινήθηκε προς το μέρος του. Τότε σηκώθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλη για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να μην αφήσει τον κ.Κωνσταντινέα να πλησιάσει.
Ο ομιλητής δεν συνέχισε αφού κανείς δεν τον άκουγε και τότε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου αναγκάστηκε να διακόψει για 10 λεπτά την εκδήλωση για να ηρεμήσει το κλίμα και να πέσουν οι τόνοι.
Πάντως εντύπωση προκάλεσε η φράση του κ.Κωνσταντινέα που απευθυνόμενος στον κ.Κακλαμάνο του είπε «σαν τι μιλάτε κ.Κακλαμάνε… αφήστε τον προϊστάμενό σας να μιλήσει» εννοώντας τον κΤατούλη.
Να πούμε πάντως πως όταν επανήλθε η τάξη και επέστρεψαν οι παριστάμενοι στην αίθουσα ο κ.Κακλαμάνος ανέφερε λίγο πριν παρέμβει για το θέμα που συζητείτο πως με τον κ.Κωνσταντινέα δεν έχει κάτι και έχουν συναντηθεί σε άλλους χώρους, εννοώντας στα γήπεδα που και οι δύο έχουν θητεύσει ως διαιτητές.
Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ένταση και τους υψηλούς τόνους μεταξύ Π.Κωνσταντινέα και Τ.Κακλαμάνου και την παρέμβαση του κ.Τατούλη.Ε

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο