Οι πρώτες υποψηφιότητες περιφερειακών συμβούλων για την Αρκαδία από τον Πέτρο Τατούλη (video - pics)

Ιανουαρίου 10, 2019
Τις πρώτες τρεις γυναικείες υποψηφιότητες περιφερειακών συμβούλων για την Αρκαδία παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019, ο Πέτρος Τατούλης.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε ότι, στο συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος” υποψήφιες στην Αρκαδία θα είναι η παιδίατρος και περιφερειακή σύμβουλος κ. Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη, η γνωστή αθλήτρια στίβου κ. Κατερίνα Μπερδούση και η κ. Ελένη Τσουμπλέκα από την Μεγαλόπολη.

Τρεις γυναίκες με εξαιρετικό προσωπικό, επιστημονικό και κοινωνικό κεφάλαιο η κάθε μια ξεχωριστά παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ως υποψήφιες με την παράταξη Νέα Πελοπόννησος για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας.

«Σήμερα είναι μια σημαντική στιγμή για την παράταξή μας και την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και επικεφαλής της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των κ.κ. Κατερίνα Μπερδούση, Ελένη Τσουμπλέκα και Κλειώ Κορώνη Παπαντωνίου, «που απηχούν τη δυναμική, την ανανέωση και την προοπτική της προσπάθειάς μας για την Πελοπόννησο» όπως τόνισε.  

Εκ νέου υποψήφια θα είναι η Περιφερειακή Σύμβουλος και παιδίατρος κα Κλειώ Κορώνη – Παπαντωνίου, ανακοίνωσε ο κ. Τατούλης, σημειώνοντας ότι έχει προσφέρει τα μέγιστα στα θέματα της υγείας. «Έχει αναλάβει την ευθύνη και την εποπτεία ενός καινοτόμου προγράμματος που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου και είναι το παρατηρητήριο υγείας. Είναι ένα πιλοτικό πρόγραμμα που για πρώτη φορά δημιουργείται στη χώρα».

Η κα Κατερίνα Μπερδούση, αθλήτρια και επιστήμονας, θα είναι επίσης υποψήφια στην Αρκαδία. «Είναι γνωστή για τη σημαντική της προσφορά στον αθλητισμό και αποτελεί μια νεαρή επιστήμονα, που έχει ιδιαιτέρως ασχοληθεί με σπουδές στο Λος Άντζελες και στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου πάνω στην ψυχολογία και την εκπαιδευτική ψυχολογία» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και πρόσθεσε «η Κατερίνα με τους σημαντικούς τίτλους που έχει κατακτήσει θα αναλάβει την ευθύνη, μαζί με τον Λούη Τσάτουμα, του συντονισμού και της εποπτείας του στίβου. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε την πολυδιάστατη σύνθεση και δυναμική της Νέας Πελοποννήσου».

«Υποψήφια θα είναι επίσης μια νέα επιστήμονας, η κα Έλενα Τσουμπλέκα, από την περιοχή της Μεγαλόπολης, που έχει κάνει εξαιρετικές προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην ιστορία» ανακοίνωσε ακόμη ο κ. Τατούλης, ο οποίος σημείωσε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τη δυναμική που παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου.  «Δείχνει το επόμενο βήμα και το μεγάλο άλμα που κάνουμε στην καινούργια προσπάθειά μας με την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η ανανέωση που επιχειρείται στη Νέα Πελοπόννησο είναι ουσίας και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια. Ανανεώνει επίσης και το ενδιαφέρον στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας και στο συμβολισμό ιδιαίτερα στις νέες γενιές προκειμένου ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να ασχοληθούν σοβαρά με την ευθύνη, τις ελπίδες, και τις προσδοκίες των νέων γενιών».           

Η κα Κλειώ Κορώνη δήλωσε «είναι πάρα πολλά τα έργα που έχουν αρχίσει και πρέπει να τελειώσουν για το καλό του τόπου μας. Θεωρώ ότι τα κόμματα και οι κεντρικοί πολιτικοί δεν έχουν καμία δουλειά στην αυτοδιοίκηση και ότι οι πολίτες μόνοι μας πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά και να δίνουμε τον αγώνα μας για τη δύσκολη κατάσταση της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας. Θεωρώ ότι μέσα από ένα άλλο πόστο, εκτός της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, μπορώ να προσφέρω».

Η κα Έλενα Τσουμπλέκα δήλωσε «είναι μεγάλη μου τιμή που από έναν τόσο αξιόλογο πολιτικό είχα αυτή την πρόταση. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του και να κάνω ότι καλύτερο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Η κα Κατερίνα Μπερδούση δήλωσε «παρουσιάστηκε μια πολύ όμορφη ευκαιρία την οποία αποφάσισα να αξιοποιήσω και να βοηθήσω τον τόπο μου στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου τόσα χρόνια στον αθλητισμό, αλλά και με τη βοήθεια του κλάδου της ψυχολογίας που έχω σπουδάσει, θα μπορέσω να βοηθήσω στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και με τη βοήθεια του Λούη Τσάτουμα, Ολυμπιονίκη στο μήκος εδώ και πολλά χρόνια, θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους αθλητές».   

Κλειώ Παπαντωνίου – Κορώνη

klio

Η Κλειώ Κορώνη γεννήθηκε και σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα .Μιλά άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Γερμανικά. Είχε μετεκπαίδευση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο OYMEO της Σουηδίας.

Διατέλεσε αγροτική ιατρός στη Βυτίνα Αρκαδίας επί 4ετια.

Ασκεί το λειτούργημα της παιδιατρικής στην Τρίπολη από το 1999.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις και σωματεία.

Είναι παντρεμένη με τον Αρκά Γαστρεντερολόγο Παναγιώτη Παπαντωνίου και μητέρα τριών παιδιών .

Από το 2014 ασκεί καθήκοντα ως Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας στην Αρκαδία.

Ελένη Τσουμπλέκα

tsoympleka

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Γεννήθηκα το 1993 στην Τρίπολη του Νομού Αρκαδίας και μεγάλωσα στη Μεγαλόπολη του ιδίου Νομού.ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΠΟΥΔΕΣ: Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Μεγαλόπολης (2011) και εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών. Με το πέρας των σπουδών μου (2016), έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στον τομέα της Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας από το ίδιο τμήμα (2018) με Άριστα. Η Διπλωματική μου εργασία  αφορούσε την Ίδρυση και εγκατάσταση της ΔΕΗ στην Πελοπόννησο (1950-1980) και ήταν μια ιστορικοκοινωνική προσέγγιση των συνθηκών ίδρυσης και εξέλιξης της επιχείρησης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΣΥΝΕΔΡΙΑ: Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Πολιτικού λόγου (2016). Επιπλέον, έχω συμμετάσχει  ως εισηγήτρια στο Α΄ Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (2017) και στο Β΄ Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας  στο ίδιο Πανεπιστήμιο (2018).

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Ενδιαφέροντα που δείχνω προτίμηση είναι η μελέτη επιστημονικών έργων είτε της ειδικότητας μου είτε παρεμφερών κλάδων. Επιπρόσθετα,  ενδιαφέρομαι να δραστηριοποιούμαι σε ερευνητικές δραστηριότητες του αντικειμένου μου. Αγαπώ τον πολιτισμό, τη διδασκαλία, τον προγραμματισμό και οτιδήποτε δημιουργικό.

Κατερίνα Μπερδούση

mperdoysi

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, , Λος Άτζελες, Καλιφόρνια

Πτυχίο Ψυχολογίας

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας , Λευκωσία, Κύπρος.

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία - Μάιος 2017 - Σε εξέλιξη

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Νότιας Καλιφόρνια, Ανθρώπινο Δυναμικό και Υπηρεσίες Πρόσληψης, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Σεπτέμβριος 2016-Μάιος 2017

Βοηθός Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού με καθήκοντα γραμματειακής υποστήριξης και προγραμματισμού ραντεβού για τον εργασιακό προσανατολισμό των εργαζομένων του Πανεπιστημίου

Υπεύθυνη για την ολοκλήρωση καθηκόντων στην πανεπιστημιούπολη για το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και υπηρεσίες πρόσληψης, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς εμπιστευτικών εγγράφων

Οργάνωση γραφείου, όπως ταξινόμηση αρχείων υπαλλήλων, έγγραφα Ανθρωπίνων Πόρων και αλληλογραφίας

Εξασφάλιση εξαιρετικής παροχής υπηρεσιών υποστήριξης στους υπαλλήλους του πανεπιστημίου

Προετοιμασία εγγράφων Ανθρώπινου Δυναμικού για αναθεώρηση και έγκριση

Βοηθός Θεραπευτή Συμπεριφοράς, Κέντρο Οργάνωσης Θεραπείας Φασματικού Αυτισμού

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια Απρίλιος 2017-Μάιος 2017

Βοηθός θεραπευτή συμπεριφοράς όσον αφορά την περάτωση των ασκήσεων και των καθηκόντων που έπρεπε να ολοκληρώσουν οι πελάτες

Σύνταξη εβδομαδιαίας αναφοράς για την συμπεριφορά και την προόδο των πελατών Υπεύθυνη για την ασφάλεια των πελατών στις εξωτερικές δραστηριότητες Οργάνωση των αρχείων των δραστηριοτήτων και των ασκήσεων των πελατών κάθε

εβδομάδα

Γραμματιακή Υποστήριξη, Κέντρο Αθλητικής Αναψυχής του Πανεπιστημίου Νότιας

Καλιφόρνια

Λος Άτζελες, Καλιφόρνια Οκτώβριος 2016 – Μάιος 2017

Βοηθός του υπεύθυνου επιχείρησης και του συντονιστή συνδρομών των μελών του κέντρου με οικονομικά καθήκοντα, όπως η κατάθεση επιταγών στην τράπεζα του πανεπιστημίου

Διανομή και οργάνωση αρχείων, εγγράφων και εισερχόμενης αλληλογραφίας

Παροχή γενικής υποστήριξης γραφείου στον Υποδιευθυντή Συνδρομητών, Μάρκετινγκ και Κοινωνικών Μέσων

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Φυσικοθεραπεία Μουστόγιαννης –Arcadia Physio

Τρίπολη, Αρκαδία Ιούνιος 2015 - Αύγουστος 2016

Οργάνωση και αρχειοθέτηση πληροφοριών πελατών στη βάση δεδομένων της επιχείρησης Προγραμματισμός ραντεβού με τους πελάτες, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση πελατών Διαχείριση λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης Υπεύθυνη για τις παραγγελίες και την απογραφή εξοπλισμού

Γραμματιακή Υποστήριξη,Υπηρεσίες Πληρωμών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια

ΑΙΚΑTΕΡΙΝΗ ΜΠΕΡΔΟΥΣΗ

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια Οκτώβριος 2014-Μάιος 2015

Εισαγωγή τιμολογίων στο σύστημα USC e-pay για την λογιστική διεκπεραίωση και πληρωμή τους

Κατανομή αλληλογραφίας, ολοκλήρωση καθηκόντων στην πανεπιστημιούπολη και εξασφάλιση γενικής υποστήριξης γραφείου

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Φοιτήτρια-Αθλήτρια

Στίβος / Ανώμαλος Δρόμος , Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια Αύγουστος 2012-Μάιος 2016

Αρχηγός της γυναικείας ομάδας ανωμάλου δρόμου

Μέλος της γυναικείας ομάδας ανωμάλου δρόμου στο περιφερειακό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για το 2015

Αθλήτρια Στίβου / Ανώμαλου Δρόμου για το Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας

Αύγουστος 2006-Δεκέμβριος 2013

Αρχηγός της ομάδας μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων Υπεύθυνη για συμμετοχή και άσκηση 30 ωρών / εβδομάδα

Πρωταθλήτρια Ελλάδας μεσαίων αποστάσεων για 6 συνεχόμενα χρόνια

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, Σιγκαπούρη 2010 Τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, Μόσχα 2010 Βαλκανιονίκης μεγάλων αποστάσεων, 2009-2012

Κορυφαία αθλήτρια ανώμαλου δρόμου στο Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, 2014-2015

Κορυφαία αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων στο Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια, 2014-2015

Καλύτερη Ελληνίδα Γυναίκα Αθλήτρια, 2012

Κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ σε 3000μ κλειστού στίβου, ανοιχτού στίβου και σχολείων, 2010

Μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας στίβου, 2007-2013

Μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ανώμαλου Δρόμου, 2007-2013 Καλύτερη γυναίκα αθλήτρια στην Ελλάδα, 2011

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Υπολογιστές : Windows, Apple Microsoft Office

Άριστη γνώση διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης Άπταιστη γνώση Αγγλικής γλώσσας

AΘΛΗΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

2009 - (Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ)

 • Χρυσό μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αν. Δρόμου ΠΚ
 • Χάλκινο μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αν. Δρόμου Ελλάδας-Κύπρου
 • Αργυρό μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Ελλάδας-Κύπρου
 • Αργυρό μετάλλιο – 1500μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚ
 • Αργυρό μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚ
 • Χάλκινο μετάλλιο - 1500μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΝ (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • Χάλκινο μετάλλιο - 3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΝ (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • 4η θέση – 1500μ Μεσογειακοί Αγώνες ΕΝ (Οκταεθνείς), Μαδρίτη Ισπανία (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • Μέλος Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Στίβου

2010 - (Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ)

 • Χρυσό μετάλλιο –3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αν. Δρόμου ΠΚ (21/02/2010).
 • Αργυρό μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ΑΓ & επίτευξη Πανελληνίου ρεκόρ ΠΚ 10’03’’97 (28/2/2010).
 • Αργυρό μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αν. Δρόμου Ελλάδας-Κύπρου
 • Χρυσό μετάλλιο –3000μ. Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Στίβου Ελλάδας-Κύπρου με Πανελλήνιο σχολικό ρεκόρ 10’05’’09 (πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επιλογής για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων - Μόσχα)
 • Χάλκινο Ευρωπαϊκό μετάλλιο - 3000μ. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα επιλογής για τους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων SINGAPORE 2010 , πρόκριση με 9’48’’56

MOSCOW, 22 May 2010.

 • Χρυσό μετάλλιο - 3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΝ (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • Χρυσό μετάλλιο - 5000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΝ (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • Χρυσό μετάλλιο –3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚ
 • Χρυσό μετάλλιο –1500μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚ
 • 4η ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 3000μ. – 1οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ SINGAPORE 2010
 • Με επίτευξη νέου Πανελληνίου ρεκόρ ΠΚ 9’37’’56 (22/08/2010).
 • Πανελλήνια ψηφοφορία ΣΕΓΑΣ «Καλύτερη Γυναίκα Αθλήτρια Αύγουστος 2010»
 • Μέλος Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Στίβου

2011 - (Γ’ΛΥΚΕΙΟΥ)

 • Αργυρό μετάλλιο –4000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αν. Δρόμου ΕΝ 27/02/2011
 • Χρυσό μετάλλιο - 5000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΝ Λάρισα 9-10/07/2011
 • Αργυρό μετάλλιο – 3000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕΝ Λάρισα 9-10/07/2011
 • Αργυρό μετάλλιο – 1500μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΓ Αθήνα 29-30/07/2011 με νέο ατομικό ρεκόρ 4’23’’68 (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • Χάλκινο μετάλλιο - 5000μ. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑΓ Αθήνα 29-30/07/2011 με νέο ατομικό ρεκόρ 17’00’98 (μεγαλύτερη κατηγορία)
 • Χρυσό μετάλλιο –3000μ. Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΕΝ Edirne Turkey 16-17/08/2011
 • Αργυρό μετάλλιο –1500μ. Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΕΝ Edirne Turkey 16-17/08/2011
 • Μέλος Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Στίβου

tatoylis ypopsifiotites

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia