Ν. Τσιαμούλος: Χαλκευμένες και κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις στα χέρια διαπλεκόμενων συμφερόντων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα”, Νικός Τσιαμούλος, που στόχο έχουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και να εξυπηρετήσουν την διαπλοκή.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο κ. Τσιαμούλος:

 Κυοφορούμενες και μεθοδευμένες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να αλλοιώσουν την Δημοκρατική επιλογή των πολιτών όπως και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα:

 Ετοιμάζεται ένα “σχέδιο” εδώ και λίγες εβδομάδες που μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται, επιδιώκοντας  να νοθεύσει την ελεύθερη βούληση των ψηφοφόρων και να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, στις επερχόμενες εκλογές με δόλιο τρόπο. Είναι οι ίδιες πρακτικές (χωρίς όμως επιτυχία), που είχαν εφαρμοστεί στις εκλογές του 2014. Στην καρδιά όμως των πρακτικών αυτών εμφανίζονται χαλκευμένες και κατευθυνόμενες πλασματικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες γίνονται εργαλεία στα χέρια υποψηφίων και διαπλεκόμενων συμφερόντων που επιδιώκουν συγκεκριμένα οφέλη την επόμενη ημέρα των εκλογών. Θέλω να θυμίσω ότι  είχαν χρησιμοποιήσει τις ίδιες μεθοδευμένες  και κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και τον Μάιο του 2014, δίνοντας τότε στην νεοεμφανιζόμενη ανεξάρτητη παράταξη μας, ποσοστό 2% ενώ το τελικό ποσοστό-αποτέλεσμα που έλαβε η παράταξη ήταν πενταπλάσιο, περίπου 11%. 

 Η πραγματική αληθινή δημοσκόπηση γίνεται κάθε ημέρα μαζί με τους πολίτες. Η δύναμη και η εμπιστοσύνη τους είναι πρωτόγνωρη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να “ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ” του Δήμου Τρίπολης. Να αλλάξουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας, που σήμερα είναι ουραγός των εξελίξεων και να τον κάνουμε πρωταγωνιστή των εξελίξεων. 

 Στην πορεία αυτή προς τις εκλογές, ακούγονται διάφορα και θα ακουστούν και άλλα πολλά. Όπως π.χ. το πιο πρόσφατο, ότι θα συνεργαστώ πρίν τις εκλογές με τον Κο Τζιούμη. Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για τελευταία φορά. Η δική μας πορεία είναι ανεξάρτητη χωρίς συμβιβασμούς. Η μόνη στήριξη που έχει αξία για εμάς και μεγάλη σημασία, είναι των συμπολιτών μας, είναι του λαού μας και όχι των κομμάτων.

Η πραγματικότητα τους φοβίζει. Η αληθινή δημοσκόπηση θα γίνει στην κάλπη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο