Τι συμβαίνει τελικά με την ΚΕΔΗΤ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δ. Σ. στις 10/08/2015 και στη διαδικασία των ερωτήσεων, ο επικεφαλής της παράταξης “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα “ Νίκος Τσιαμούλος τοποθετήθηκε σχετικά με την ΚΕΔΗΤ με πολλά ακόμα ερωτήματα αναπάντητα και πολλές “σκιές” από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο προσωπικά:

Φαίνεται ότι η κακοδαιμονία της ΚΕΔΗΤ συνεχίζεται με όλο και περισσότερες εκπλήξεις. Είναι εντυπωσιακό πως μετά τους ορκωτούς λογιστές-ελεγκτές, σειρά έχουν οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές και Σύμβουλοι Επικοινωνίας.

Οι τακτικές τις οποίες ο δήμαρχος στηλίτευε χτες στο Δ.Σ. και που κατάντησαν την ΚΕΔΗΤ από κερδοφόρα επιχείρηση σε ζημιογόνα όπως δηλώνει, δυστυχώς συνεχίζονται και επί των ημερών του. Με ένα πρόχειρο διαγωνισμό και με μόνο μια οικονομική προσφορά με ελάχιστη έκπτωση, εγκρίθηκε λοιπόν το πρακτικό αξιολόγησης, για το διαγωνισμό που αφορά τις υπηρεσίες καλλιτεχνικού συμβούλου και συμβούλου επικοινωνίας, για τη διεκδίκηση του τίτλου «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – 2021». Το ποσό που δαπανάται δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και ορίζεται στα 70.000,00 με ΦΠΑ για τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και 72.082,92 με ΦΠΑ για τον Σύμβουλο Επικοινωνίας, παρακαλώ!!! ΣΥΝΟΛΟ 142.082,92 αυτές τις δύσκολες εποχές για όλους!!!

Αλήθεια που βρίσκεται αυτή η λίστα με τους περιβόητους χορηγούς που συνολικά θα δώσουν 280.000,00……

Ας είμαστε επιτέλους ειλικρινείς και ας μην ξεχνάμε, ούτε ότι λείπουν από τα ταμεία της ΚΕΔΗΤ 45.000,00 αλλά ούτε και τους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι ακόμα.

ΕΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ SOCIAL MEDIA

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο