Οκτωβρίου 31, 2017

Κεντροαριστερά:" Όσο περισσότεροι τόσο πιο ισχυρό το εγχείρημα"(video)

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα, Τρίτη 31 Οκτωβρίου από τα μέλη της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας (επιτροπή Αλιβιζάτου) δικηγόρο κ. Αντώνη Βγόντζα και το συγκοινωνιολόγο κ Νότη Παρακευόπουλο,το Δίκτυο Εμπιστοσύνης Περιφέρειας Πελοποννήσου και το Νομικό Τμήμα Στήριξης Εκλογικών Διαδικασιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με θέμα: «Η Πελοπόννησος μπροστά στις εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο νέο φορέα της Κεντοαριστεράς».

 Αρχικά τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος για την Πελοπόννησο κ. Τάσος Αποστολόπουλος ,ο οποίος ανέφερε πως σε κάθε νομό έχει συγκροτηθεί μια ομάδα από την επιτροπή Αλιβιζάτου και εκπρόσωποι της Κεντροαριστεράς .Όπως τόνισε υπήρξαν επικρίσεις αλλά όλοι οι υποψήφιοι προσανατολίζουν τις κινήσεις τους και έμμεσα θέτονται οι στόχοι του κόμματος με αποτέλεσμα να γεννιέται ένα νέο κόμμα.

Στην συνέχεια μέλος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας και δικηγόρος, Αντώνης Βγόντζας ανέφερε πως βιώνουμε ένα ιστορικό στοίχημα χωρίς ηλικιακά αυστηρά κριτήρια το οποίο αν το κερδίσουν θα κερδίσει και η χώρα. Μεταξύ άλλων τόνισε πως αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να σπρώξουν την Ελλάδα μπροστά. Το σύστημα θα είναι επαρκές και ακέραιο δηλαδή δεν θα υπάρχει περίπτωση δολιοφθοράς.Μεταξύ άλλων ο κ. Βγόντζας απευθυνόμενος στον πολίτη έστειλε το μήνυμα "Άσε τον καναπέ,σε θέλουμε παρών την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου και να είσαι βέβαιος ότι όσο πιο πολλοί προσέλθετε τότε τα πρόσωπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Όσο πιο μεγάλος ο αριθμός αυτών που θα συμμετάσχουν τόσο πιο ισχυρή η εντολή που θα λάβει".Παράλληλα τόνισε πως θέλουν να συμμετέχουμε όλοι μας σε ένα κόμμα που επιδιώκει να συμβάλλει στην άσκηση μιας πολιτικής που θα είναι προς όφελος του ελληνικού λαού.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησαν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης και υπεύθυνος για τον νομό Αργολίδας κ. Ανδρέας Πουλάς,ο κ. Παπαδόπουλος Τάκης υπεύθυνος για την Μεσσηνία, ο κ. Πουλοκέφαλος Γιώργος υπεύθυνος για την Λακωνία,ο κ. Γκιλίτσης  Χρήστος  υπεύθυνος για την Κορινθία καθώς και οι νομικοίκ. Αρχοντής Χρήστος και η κ. Καπογιάννη Κωνσταντίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πελοπόννησο θα υπάρχουν 54 εκλογικά Τμήματα τα οποία θα έχουν ως εξής:

Αρκαδία:2 κάλπες στην Τρίπολη,Λεβίδι,Δημητσάνα, Τρόπαια,Μεγαλόπολη, Άστρος, Τυρός Λεωνίδιο.

Αργολίδα:8 κάλπες(Άργος(2 κάλπες),Ναύπλιο,Νέα Κίος,Αγία Τριάδα, Λυκουργιό,Κρανίδι,Ερμιόνη).

Κόρινθος:10 κάλπες.

Μεσσηνία:16-17 κάλπες.

Λακωνία:11 κάλπες(Σπάρτη,Ξηροκάμπι,Γύθειο,Αερόπολη, 3κάλπες στο Δήμο Ευρώτα,,Μολάοι, Νεάπολη, Ελαφόνησος).

 Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να ψηφίσει οπουδήποτε και αν βρίσκεται στις 12 και 19 Νοέμβρη αρκεί να έχει μαζί του την ταυτότητα και το διαβατήριο του.

Κλείνοντας τα μέλη της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας,το Δίκτυο Εμπιστοσύνης Περιφέρειας Πελοποννήσου και το Νομικό Τμήμα Στήριξης Εκλογικών Διαδικασιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δήλωσαν πως θα είναι ικανοποιημένοι αν έχουν πάνω από 200.000 συμμετοχές καθώς στόχος του είναι μετά τις εκλογές να δημιουργηθεί ένας ενιαίος πολιτικός φορέας.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr