Εύη Τατούλη: Η ανακήρυξη του Θανάση Βαλτινού ως επίτιμου δημότη της Νότιας Κυνουρίας είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανακήρυξη του πλέον πολυβραβευμένου Έλληνα Κυνουριάτη λογοτέχνη Θανάση Βαλτινού ως επίτιμου δημότη της Νότιας Κυνουρίας είναι αναμφίβολα μεγάλη τιμή για τον τόπο μας.

 

Η δική μας Κυνουρία, που πρωταγωνιστεί με εμβληματικές μορφές στο πνευματικό πεδίο αλλά και στο παρελθόν στο πολιτικό πεδίο, έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ την ισχυρή της εκπροσώπηση σε άλλα επίπεδα.

Είμαστε εδώ παρόντες όλοι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να πετύχουμε για το καλό του δικού μας τόπου και για την πρόοδο των συμπατριωτών μας που αν και σκληρά μοχθώντας, παλεύοντας με τη γη και την θάλασσα κάποιοι στο παρελθόν και κάποιοι σήμερα δεν σεβάστηκαν καμία από τις θυσίες και τους κόπους τους.

Η επόμενη ημέρα της χώρας απαιτεί μεγάλη σοβαρότητα, συγκεκριμένη και εξειδικευμένη γνώση και όραμα. Πέρασαν οι εποχές που οι πολιτικάντη δες ασχέτως ηλικιών είχαν τη δυνατότητα να κοροϊδεύουν τους συμπολίτες τους. Το νέο, με την έννοια της αποτελεσματικότητας και του σχεδιασμού κυοφορείται στις τοπικές κοινωνίες και αναμένεται να εκπροσωπηθεί και στο πολιτικό κέντρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο