Σεπτεμβρίου 10, 2017

Το "Game of Thrones" της Κεντροαριστεράς

Τι δείχνει δημοσκόπηση για τον νέο αρχηγό στην Κεντροαριστερά, ποιος προηγείται και ο ρόλος που θα παίξουν οι συμμαχίες;

Ντέρμπι θα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς που θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου, με 10 υποψήφιους.

Σύμφωνα με έρευνα της Μarc για το «Πρώτο Θέμα», Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Καμίνης προηγούνται στην κούρσα αλλά η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα.

Στο γκάλοπ, με βάση όσους θα πάνε να ψηφίσουν (4,5% «ναι», 5,3% «μάλλον ναι»), η Φ. Γεννηματά προηγείται με 32,3% και ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 20,2%, ο Στ. Θεοδωράκης με 12,9%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 12,1%, ο Γ. Μανιάτης με 11,3%, ο Γ. Ραγκούσης με 4,8% και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με 2,4%.

Με βάση το σύνολο της κοινή γνώμης, καταλληλότερη για επικεφαλής του νέου φορέα εμφανίζεται και πάλι η Φώφη Γεννηματά με 19%.

Ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 8,5%, ο Στ. Θεοδωράκης με 7,4%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 4%, ο Γ. Μανιάτης με 3,4%, και  Γ. Ραγκούσης και ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος με 2,1%.

newsbeast.gr 

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr