Εύη Τατούλη: Το «ναι» δίνει εφόδια στην κυβέρνηση να διαπραγματευτεί καλύτερα το μέλλον μας (vid)

Ηρεμία και νηφαλιότητα τις κρίσιμες αυτές στιγμές συνέστησε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη σε συνέντευξή της στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5.

[iframe width=”650″ height=”370″ src=”https://www.youtube.com/embed/Bvv74vSE7SI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

«Μόνο η νηφαλιότητα μπορεί να μας πάει στην επόμενη ημέρα. Δεν μου αρέσει καθόλου ο λαϊκισμός. Η ιδεοληψία του λαϊκισμού κυριαρχεί πλέον στο πολιτικό σκηνικό. Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά κανέναν. Όλοι κρεμόμαστε από το ίδιο σκοινί και θα πέσουμε κάτω με τον ίδιο γδούπο. Το χθεσινό διάγγελμα του κυρίου Τσίπρα με πάγωσε. Εγώ τον πρωθυπουργό της χώρας μου τον θέλω Ευρωπαίο ηγέτη και από την άλλη δεν αποδέχομαι χαρακτηρισμούς που χαρακτηρίζουν τον πρωθυπουργό ως ψευταρά. Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς αυτός ο Ευρωπαίος πρωθυπουργός μας αποκάλυψε ότι κάθεται στο τραπέζι με τους εκβιαστές» είπε η κα. Τατούλη.

«Ο λαός βαρέθηκε να φοβάται. Δε φοβόμαστε πια τίποτα. Έχουμε συνηθίσει η επόμενη ημέρα να είναι δυσκολότερη από την προηγούμενη. Καλλιεργείται στην ελληνική κοινωνία ένα αντιευρωπαϊκό φρόνημα. Για τα δικά μας λάθη φταίνε οι Ευρωπαίοι. Δύο τάσεις υπάρχουν στην Ευρώπη, η συναινετική, και οι σκληροπυρηνικοί της Ευρώπης, που όπου δουν μαχαίρι βαράνε τη γροθιά τους. Σε αυτή την άποψη ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Σόιμπλε είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο εντάσσονται στο συντηρητικοποιημένο κόσμο της Ευρώπης. Ποιο είναι το διακύβευμα και των δύο. Να βάλουμε την Ευρώπη σε τροχιά που θα μπορούσε να καταλήξει και σε φαινόμενα ρήξης», σχολίασε η Εύη Τατούλη.

« Κανένας δεν μιλάει για την επόμενη ημέρα. Έχουμε ένα δημοψήφισμα, στο οποίο δεν αντιλαμβανόμαστε το ερώτημα. Γιατί δεν κάνουμε ένα άλλο δημοψήφισμα που να λέει κύριοι πολίτες ποια μέτρα θέλετε, αυτά που προτείναμε εμείς στην Ευρώπη, ή αυτά που μας είπαν οι εταίροι μας ή κάποια άλλη πρόταση;», αναρωτήθηκε η κυρία Τατούλη, προειδοποιώντας ότι δεν έχουμε καθόλου χρόνο.

«Πρέπει αυτή η κυβέρνηση άμεσα να κλείσει τη συμφωνία με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Έχουμε αποδειχτεί την κουλτούρα της μετριότητας και λέμε το μη χείρον βέλτιστον. Ποια είναι η επόμενη ημέρα της μεταπρογραμματικής Ελλάδας; Υπάρχει και μία κοινωνία που θέλει να εργαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Το «ΝΑΙ» δίνει εφόδια στην Κυβέρνηση να διαπραγματευτεί καλύτερα το μέλλον μας». Τα ψευτοδιλήμματα χωρίς σχέδιο και όραμα οδήγησαν τη χώρα την τελευταία 5ετία στην οπισθοδρόμηση. Με αυτό το δημοψήφισμα διαλύεται η κοινωνική αλληλεγγύη που υπήρξε αυτά τα χρόνια», υποστήριξε ακόμη η πολιτευτής Αρκαδίας.

«Θέλω ειλικρινά να πω στους συμπολίτες μας τους Αρκάδες ότι δεν πρέπει να αφήσουμε ο ένας το χέρι του άλλου. Η Ελλάδα είναι χώρα ευρωπαϊκή, δεν θα γίνουμε Βενεζουέλα και ούτε θα κάνουμε και τη χάρη του Λαπαβίτσα να συνηθίσουμε τις ουρές», είπε η κα. Τατούλη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο