“Πυρά” Καμπόσου και Σκαντζου κατά Νίκα – Η απάντηση του Δήμαρχου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δριμύ κατηγορώ στον Δήμαρχο Καλαμάτας εξαπέλυσαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ.Καμπόσος και το μέλος του ΦΟΔΣΑ κ.Σκαντζος σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν Δήμαρχοι της Πελοποννήσου – Η απάντηση του κ. Νίκα στο pna.gr…

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/LW6sAXKRB9o” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Με λυπεί να ακούω τον κ.Νίκα να λέει, πως η μόνη λύση είναι η ΣΔΙΤ. Βλέπω πως έχει αλλάξει ρότα τελευταία και σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης μας λέει, πως έχει γίνει αποδεκτή η ΣΔΙΤ”, ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ.Σκαντζός, με τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να συμπληρώνει: “Ακούω τον κ.Νικά να λέει , πως η μόνη λύση είναι αυτή της Περιφέρειας. Δηλαδή τόσα χρόνια ο ίδιος έκανε λάθος διαχείριση στην Καλαμάτα; Αυτό λέει στους πολίτες; Δεν σέβεται τον λαό του…”.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το pna.gr με τον Δήμαρχο Καλαμάτας μας δήλωσε τα εξής:

“Όλα αυτά είναι ανοησίες. Από το 2012 που ήμουν πρόεδρος της ΠΕΔ είχα πάντα ως πρώτο θέμα αυτό των σκουπιδιών. Είχα εντοπίσει εξαρχής τα προβλήματα. Ποτέ δεν μίλησα κατά της ΣΔΙΤ. Το έργο αυτό επικροτήθηκε από την κυβέρνηση, το ΣτΕ και στη συνέχεια και η νέα κυβέρνηση που πελαγοδρομούσε για δυο χρόνια, στήριξε το έργο.

Δεν προτείνεται τίποτα άλλο από αυτόν τον διαγωνισμό. Δε βλέπω άλλη λύση. Όποια τοπική διαχείριση έγινε απέτυχε.

Παρά τα προβλήματα αυτού του έργου πρέπει να προχωρήσουμε στρατηγικά και να τα διορθώσουμε στην πορεία. Δεν αποδέχομαι τις ανοιχτές χωματερές που έχουν λούσει με σκουπίδια την Πελοπόννησο.

Είναι προτιμότερο το μεγάλο κόστος, από το πολύ μεγαλύτερο κόστος της απουσίας κάθε στρατηγικής για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Εξακολουθώ να βλέπω προβλήματα στη ΣΔΙΤ. Δεν άλλαξα. Είμαι από τους ελάχιστους δημάρχους που κάνω ατελή διαχείριση χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ από τα 11.000.000 εκατομμύρια και δεν δέχομαι συμβουλές από αυτούς που πήραν χρήματα και δεν έκαναν τίποτα”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο